Letakart csecsemőt találtak egy elhagyott autóban

Csak az autó érdekelte az apát

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.07.31. 06.00

Egy autólerakat alkalmazottai magára hagyott csecsemőt találtak egy hozzájuk bevontatott kocsiban. Az apa jelentkezett a járműért, de a gyereket majdnem ott hagyta.

Szinte hetente hallhatunk rémtörténeteket az autóban hagyott gyermekekről. Ezúttal nem történt haláleset, ám az apa viselkedése nem kevésbé riasztó.

A 28 éves Donielle Rivers barátnője Range Rover terepjárójával furikázott egész nap. Többször is kiszállt és eltűnt rövid időre, az út szélén hagyva a járó motorú autót, majd visszapattant és tovább hajtott.

Az egyik ilyen távozás hosszabb lehetett a szokásosnál, mert amíg ügyeit intézte, a közterület-fenntartók fogták, és elvontatták a magára hagyott autót.

A férfi magából kikelve rohant a telefonon megadott kereskedésbe, és lelkesen kiabálta: “Ez az autóm, ez az autóm! “.

“Kit érdekel a kocsi, azt mondja meg, kié ez a gyerek! ” – támadta őt le a telep vezetője, rámutatva a tízhónapos, alvó csecsemőre, akit az autó átvizsgálása során a hátsó ülésen, egy takaró alatt találtak.

“Ja, az is az enyém.” – tette hozzá közömbösen Rivers, majd amikor megtudta, hogy a társaság értesítette a rendőrséget, beugrott a Range Roverbe, és elviharzott – a gyerek nélkül. Nem sokkal később visszajött a csecsemőért, ám ekkor már a helyszínen várták a rendőrök, akik felvilágosították, hogy Florida államban tilos gépkocsiban magára hagyni gyermeket.

A gondatlan apuka ellen gyermekbántalmazás, valamint (ki gondolta volna) jogosítvány nélküli autóvezetés miatt emelnek vádat.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Kommentek

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes úja autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Végtelenül egyszerű parkolást szúrt el ez a BMW-s

Két és fél perc tömény parkolási anomália, a végén pedig eljő a kiütéses győzelem is.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

100 új buszt kaptak a vidéki közlekedési központok

Összesen 100 vadonatúj, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Szokatlan koreográfiával űzi az unalmat ez a motoros

Aligha tanácsos ilyet tenni a forgalomban, védőfelszerelés nélkül meg pláne nem, de ezt a motorost épp most szállta meg az unalom.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

F1: Teljes valójában itt az új Williams

A Williams-csapat másodszor is leleplezte 2017-es autóját, ezúttal számítógépes grafika helyett már a valódi autóról készült fotókat nézhetjük.

Segítene parkolni a Magyar Telekom

A betonba épített szenzorok segítenének az autósoknak szabad parkolóhelyet találni a városokban.

Három hengerrel támad az új Ford Fiesta ST

1,5 literes háromhengeres turbómotorral érkezik a hothatchek közé a Ford Fiesta legsportosabb változata, az ST.

Pórázon tartott Tiguan

Megfontolta, kitalálta, elvetette, újra kitalálta, legyártotta. 22 évvel a RAV4 után egy komoly konkurenst állított a SEAT az Ateca modellel a kompakt SUV-oknak.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.