Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.06.06. 06.24

Teljes útlezárás van érvényben a baleset helyszínén.

Friss: 
A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben, melyet félpályán 9 óra 14 perckor, majd teljes pályán 12 óra 5 perckor feloldottak. A forgalom zavartalanul halad. 
Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 1
Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 2
Halálos közúti közlekedési baleset történt június 6-án 5 óra 17 perc körüli időben a 7-es számú főúton, Siófok-Szabadifürdőn. Az elsődleges információk alapján egy személygépjármű villanyoszlopnak ütközött és kitörte azt.
A járműben utazó személyek közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, egy személy megsérült. A siófoki hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre, ahol jelenleg teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat a környező utcákba terelik.
Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 3
Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 4
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták a főút érintett szakaszát. A környéken jelenleg mintegy kétszáz fogyasztónál nincs áram, a szolgáltató szakemberei még a délelőtti órákban igyekeznek kicserélni a kitört villanyoszlopot. A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információja szerint a lezárás még órákig eltarthat, ezért arra kérik az autósokat, kerüljék el a helyszínt.
Police.hu
Élet a Bercsényi utcában, 3. rész

Hajnali tragédia Siófokon, hárman meghaltak 5

Kommentek

 • kocogok

  Lehet engem ócsárolni a véleményemért, d ez is hajtott, mint állat! Egy villanyoszlop nem dől ki csak úgy, ha 50-nel nekimennek! De még 90-nel sem!

 • v_gabe

  Egy ilyen állapotú autóban nem illik meghalni, lényegében alig tört meg. Ezek nem voltak bekötve.

 • kopasz0216

  kocogok! Az a betonoszlop hamar eltörik, nem biztos hogy gyorsan mentek…

 • majom

  Valószínűleg túl óvatosan,túl figyelmesen,túl körültekintően közlekedtek..
  Nyugodjonak békében.

 • Kempelen

  Egy fáról átcsapódni a betonoszlopra, majd azt kitörni….tényleg alig mehetett az autó….jó, ha negyvennel…

  Mérni kell. Többet, mert csak a hétvégén 6 fiatal halt már meg, s mind gyorshajtás. Mérni, büntetni, mert különben nem fognak normálisan vezetni. Ki kell fizetniük pár százezret, de legalább életben maradnak!

  Isten nyugosztalja őket.

 • tobi30

  V_gabe-ebbe nem illik?Akkor figyeld mEg jobban! A másik meg h.a méréssel nem történik semmi!Csak pénzbehajtás!Jarom az országot nem a sebeséggel van baj!se rutin sesemmi meg a hétvégi vezetők na meg b..rom románok és társai!Heti 1000km t megyek 12éve!Latszik kinek a lábába van km és tuti!

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.