Magyar politikus akadt ki a traffizó rendőrökre

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.05.05. 09.55

Az MSZP frakcióvezető-helyettese, Harangozó Tamás saját Facebook-oldalán írta le véleményét az általa felháborító pénzbehajtásnak tartott sebességmérésről.

Az MSZP frakcióvezető-helyettese, Harangozó Tamás saját Facebook-oldalán írta le véleményét az általa tapasztalt, felháborító pénzbehajtásnak tartott sebességmérésről.

“A pofátlan és balesetveszélyes pénzbehajtás legalja! Sötétben, szemben a forgalommal, az ember szemébe világítva trafipaxoznak a rend éber őrei, 10 MÉTERRE A TELEPÜLÉS VÉGE TÁBLA ELŐTT! Gratulálok, a parancsnokaiknak is! (Nem mentem gyorsan, nem azért akadtam ki.)” – állt a bejegyzésben. 

Eddig már több mint ezren osztották meg a képet, és igazi parázs vita folyik a kérdésben. Vannak, akik védik a parancsra cselekvő járőröket, mások a politikussal értenek egyet. 
“Tiszelt Harngozó úr! Mielött néphergelő irást tesz fel a szolgálatukat végző rendőrök ellen,kicsit gondolkozzon el és közben nézze át a Kresz módosításait! Ha vakon és tudás hiányában teszi ezt oktalanul növeli a rendőrökre zudított haragot,gyülöletet! Egy ilyen pozícióban lévő személytől a társadalom talán nem ilyen viselkedést ,gondolkodást várna el!” – írta az egyik,a rendőrök pártját fogó hozzászóló.

Azt olvasta, hogy megvert több autóst Bp-en egy kisbabáját féltő apuka?

Az idén bevezetett új traffipaxrendszerről, hasznosságáról ebben a cikkben írtunk bővebben.

Kommentek

 • zoltan970

  Nyilvánvaló cél a pénzbehajtás, és nem a baleset megelőzés. Ha így lenne, akkor messziről látható helyen, nem elbújva, esetleg előjelző táblával (M1-M7 közös szakasz)kiegészítve állnának ki az útszélére. Ez a “bújkálósdi” azzal is együtt jár, hogy a magyar autós az észlelés pillanatában szinte automatikusan a fékre lép, még az is aki betartja a szabályt; ezzel balesetveszélyt okozva !!!
  Már tőlünk keletre (Törökország) is kulturáltabb a helyzet, sok helyen, messziről jól látható helyre “pléh” rendőrautókat tesznek ki baleset megelőzési szándékkal.

 • kocogok

  Én általában rend-, ellenőrzés- és rendőrpárti vagyok, de ezt a küszöbmérést és módját én is csak pénzbehajtásnak tartom! Ez mocskos aljasság!

 • kraft

  Ráadásul teszi mindezt úgy, hogy fel van kapcsolva a tompított, az út bal oldalán állva, tehát jól pofánvilágitva minden szemben közlekedőt! (Merthogy kicsit jobbra világit monden normálisan beállitott lámpa egy autón. Ha valaki nem értené.) Gyökérség amit művelnek balesetmegelőzésre hivatkozva!

 • subtotal

  Biztos nem a településre érkezőket méri (azaz a kamera visszafelé néz)?
  Amúgy nem szabálytalan így megállni az ellenkező oldalon? Vakításról nem is beszélve?
  Amúgy az objektív bújkálós rettenet nem fidesz találmány, Harangozó képviselő úr…

 • myself

  pont egy mszp-s politikus nyavajog??

  hiszen épp az mszp volt az, aki bevezette 2008-ban az objektív felelősséget és a hatalmas összegű bírságokat.

 • szaboata

  Már sokszor kiveséztük ezen az oldalon a témát,csodálom,hogy csak most bukott ki egy közszereplő.Nyílván politikai haszonszerzés a cél.

 • Pistabátyám

  Harangozó úr nem tartozik a kedvenceim közé! De! Ajánlom a szóban
  forgó rendőrök figyelmébe a KRESZ 40.§/1/, a 41.§/1/ és a 45.§/2/ bekezdését!
  /Gyengébbek kedvéért, a megjelölt jogszabályhelyek a megállás, várakozás és az álló járművek kivilágítására vonatkozó szabályokat tartalmazzák. Állampolgár ezeknek a szabályoknak a megsértéséért 20-30 ezer Ft. bírságot fizet. A rendőr pedig felfegyverzett állampolgár, akinek feladata…!/

 • Pistabátyám

  Kedves Kraft! Hol talál a KRESZ-ben “út baloldalát”? A KRESZ-ben csak a menetirány szerinti jobb oldal szerepel mindenhol. Minden más oldal nem a menetirány szerint jobb oldal!

 • subi2

  Forgalommal szemben parkírozni és közben világítani a tompítottal, szerintem szabálysértés, de minimum bunkóság a többi közlekedővel szemben!

 • Merwyl

  A fidesz pedig a kormányszintű, teljes körű és büntethetetlen lopás engedélyezését!

 • Nasowas

  Szerintem is aljas, de egyáltalán nem egyedülálló. Az M2-n a közeg szinte folyamatosan így csinálja Gödnél, sötétedés után. Egyébként meg kb minden nap 3-4 órát a fővárosban vezetek a munkámból adódóan. Már fel sem tűnik a buszsávon közlekedő rendőr (természetesen megkülönböztető jelzések nélkül…), vagy egyéb más, olyan szabálysértést elkövető, amiért a hétköznapi honpolgárt egyébként súlyos tízezrekre büntetnek…

 • vaLacky

  Teljesen jogos mindenkinek a felháborodása, de ez van. Itt most a hatalom azt csinál velünk, amit csak úri kedve akar, vagy megszoksz, vagy megszöksz. Sokan meg is szöknek.

 • wb312

  Ez a beképzelt, semmire kellő hulladék rendőrség maga közt sem tűrné meg az olyan embert ,aki valamit letenne az asztalra. Persze a kiosztott büntetéseken és büntető-pontokon kívül. Másra nem alkalmasak, csak arra ,hogy úton útfélen szívassák az autósokat a törvény adta lehetőségeikkel.
  “Mindenki rendőrnek születik ,csak valaki tovább képzi magát”

Ilyen munkát sem végeztettek még F1-es pilótával

A Renault felújítja enstone-i bázisát, és valószínűleg nem talált a munkára rendes melósokat.

F1: Hivatalos, a Ferraritól kölcsönöz pilótát a Sauber

A Sauber hivatalosan is megerősítette, hogy a sérült Pascal Wehrlein helyett a Ferrari tartalékosa, Antonio Giovinazzi vezet majd náluk a hétfőn kezdődő első barcelonai teszten.

F1: Alonsót is felhívta a Mercedes

Fernando Alonso azt mondja, Nico Rosberg visszavonulása után nála is érdeklődött a Mercedes. A spanyol akkor le volt kötve, de szeptemberben átgondolja majd, marad-e a McLarennél tovább is.

Fotón, ahogy az új Ladák Budapestre érkeznek

Begurult az első két kamion. Rakományuk friss, ropogós Lada Vesta.

F1: A Mercedes szerint műbalhét csinált a sajtó

Valtteri Bottasnak nincs baja azzal, hogy adatokat kell megosztania új csapattársával, Lewis Hamiltonnal.

Prémium Peugeot? Már majdnem igen!

A legtöbb népautós gyártó két kézzel kapar a prémium jelzőért, az új 5008 GT kétharmada ki is érdemli.

Oldalszél-stabilizátort kapnak a Ford haszonjárművek

Alapáron szereli fel a Transit és Transit Custom haszonjárműveket oldalszél elleni elektronikus védelemmel a Ford.

F1: Alonso nem vár sokat az új McLarentől

Fernando Alonso szerint kár azt várni, hogy a McLaren hirtelen visszakerül az élre, a spanyolnak nincsenek túlzott elvárásai az idei szezonnal kapcsolatban.

F1: Kerülj egyet az új Mercivel – fedélzeti videó

Fedélzeti panorámavideó az új Mercedes és Lewis Hamilton első köréről.

F1: Räikkönen kipróbálta az új Ferrarit – videó

A délelőtti leleplezés után a Ferrari azonnal pályára is küldte 2017-es Forma-1-es autóját. Kimi Räikkönen fordult vele elsőként.

F1: “Sereghajtót” leplezett le a McLaren

A McLaren pénteken délelőtt Wokingban és Tokióban leleplezte 2017-es Forma-1-es modelljét, az MCL32-est. Meglepő külsőt kapott az autó.

Erősen szennyezett a talaj az Óbudai Autóbuszgarázsban

Hamarosan megkezdődhet az Óbudai autóbuszgarázs területének kármentesítése. A talaj mellett a talajvíz is erősen szennyezett.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.