Csúnyán kiszúrtak egy beteg kisbaba anyukájával

A kórház területén parkolt

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.04.30. 07.34

38 ezer forintnak megfelelő összegű parkolási bírságot róttak ki egy anyára, aki életveszélyes állapotban lévő csecsemővel rohant a kórházba.

A neve elhallgatását kérő nő 19 hetes kisfia, Daniel a napokban súlyosan megbetegedett. Az anyuka éjjel 11-kor kocsiba pattant, és egyenesen a northamptoni (Anglia) ügyeletre hajtott. Az orvos megvizsgálta a csecsemőt, akinél bakterális agyhártyagyulladást állapított meg, és azonnal beutalta őt a városi kórházba.
Mivel a kórház a szomszédos épületben volt, az anyuka karjába kapta az életveszélyes állapotban lévő csecsemőt, és átrohant vele a sürgősségire, ahol felvették a gyermeket, és megkezdték a kezelését (nyitóképünkön a kórház és a 19 hetes Daniel látható).
Amikor az anya visszatért autójához, annak szélvédőjén egy 90 fontról (37 800 Ft) szóló bírságot talált, mivel engedély nélkül várakozott az ügyeleti központ előtt.
A nő fellebbezést nyújtott be, hivatkozva az életveszélyre, a parkolót üzemeltető magánvállalkozás azonban elutasította kérelmét. Az anya most a kórház vezetőségéhez fordult, akik ígéretet tettek arra, hogy kivizsgálják az ügyet.
“Gyalog gyorsabban odaértem, ráadásul a kórház előtt lehetetlen lett volna parkolnom. Mit kellett volna tennem, mentőt hívni a százméteres útra?!” – kommentálta a helyzetet az anyuka.

Kommentek

Megjött az utolsó új Forma-1-es

Az új modellhez új szín is jár: a Toro Rosso által leleplezett STR12-est nem lehet majd összekeverni az elődeivel.

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

Nem hitt a szemének a magyar szerelő, amikor a Skoda alá nézett

Facebookon kaptuk a fotókat Miklóstól, aki még nem nagyon találkozott ilyen gyári hibával pályafutása alatt.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. A buherálók az állampolgárok egészségével szórakoznak.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.