Élő adásban verték szét a BMW-t (videó)

Hűvösen tomboló féltékenység

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.02.23. 05.50

Egy osztrák hölgy nemes bosszút állt csalfa expasiján: a nyilvánosság előtt verette pozdorjává a férfi autóját. Tehette, hisz ő vette neki.

Sokszor láttunk már olyat, hogy felszarvazott nők szétverték férjük vagy barátjuk autóját, a 25 éves Caro Vogel azonban mindegyiknél messzebb ment bosszúszomja kielégítésében.
Az osztrák hölgy rosszul viselte, amikor rájött, hogy barátja, a 27 éves Chris Roth megcsalta őt. Különösen rosszul esett neki, hogy a férfi annak a BMW-nek a hátsó ülésén lépett félre, amit ő maga vett neki. Mivel nem csak elhagyni, hanem megleckéztetni akarta a csalfa fiút, az őrjöngő hölgy a Kronehit rádióadóhoz fordult segítségért. 
Az Ex Men című adásban féltékeny nőknek segítenek bosszú állni volt pasijaikon, és a szerkesztők gonosz tervet eszeltek ki Caróval együtt. Valentin-nap alkalmából kivonultak a BMW-vel egy erdő szélére, ahol az egyik műsorvezető egy alumínium baseball-ütővel, egy pöröllyel és egy fokossal szisztematikusan kivégezte az autót, majd egy villás targoncával szó szerint megadta neki az kegyelemdöfést.
Caro Vogel rendkívül elégedetten nyilatkozott a műsor után: “Azért vettem az autót Chrisnek, hogy könnyebben elhelyezkedhessen valahol. Nos, ez nem sikerült, és mivel most is munkanélküli, aligha fogja tudni pótolni az autót. A legkevésbé sem bántam meg, amit tettünk, nagyon jó móka volt.” 
Örömét alighanem fokozta, hogy az adásba betelefonált a sértett férfi is: ahogy a higgadt nő a magából kikelve üvöltöző ex-pasijával beszélget, az minden pénzt megér (mármint Caro Vogelnek; a magunk részéről senkinek nem javasoljuk, hogy így álljon bosszút bárkin.)
Arról nem tudni, a rendőrség mit szólt a radikális bosszúhoz. Feltételezhető, hogy a BMW jogilag a nő tulajdona volt (végtére is ő vásárolta), mely esetben alighanem szabadon azt tehet vele, amit akar, legfeljebb környezetszennyezési szempontból aggályos az eljárás.
Nem feltétlenül jelent jót, ha egy meztelen nő áll elénk az úttesten – főleg, ha előtte telenyomta magát kábítószerrel. A rémisztő történet a képre kattintva olvasható.

Élő adásban verték szét a BMW-t (videó) 1

BMW

Kommentek

F1: Az FIA üzent a csapatoknak, érik a botrány

A Nemzetközi Automobil Szövetség megüzente a Forma-1-es csapatoknak, hogy a vitatott futóműkonstrukciók megváltoztatására kényszerítheti őket.

Kipróbáltuk a világ legcsúnyább autóját

A csúnyaautó-válogatások örök dobogósa, legendás autóipari kudarc, túl hamar jött zseniális koncepció, tákolt borzalom, a világ leghíresebb kémiatanár-droggyárosának ikonikus járműve: hölgyeim és uraim, íme, egy igazi, ráadásul Magyarországon futó Pontiac Aztek!

F1: Videón, ahogy rögtön kicsúszott az újonc

Lance Strollt nem törte össze, hogy az első tesztnapján rögtön hibázott a Williamsszel. Elveszett egy egész nap.

Ha Ferrariba ülsz, soha ne indulj el így

Van, akiknek úgy hozta a sors, hogy egy Ferrari vezetőülésében találta magát, és van, akinek ez a feladat meghaladja a vezetői képességeit. Ha ez a két körülmény adott, akkor születnek ilyen videók.

Újabb női tesztpilóta a Forma-1-ben

A svájci Sauber-csapat a kolumbiai GP3-versenyzőnőt, Tatiana Calderont igazolta fejlesztőpilótaként.

F1: Nézd meg mozgásban az összes idei autót!

Hétfőn elkezdődött az előszezoni tesztelés Barcelonában, az összes F1 csapat 2017-es autója bemutatkozott már pályán.

F1: Folytatódik a McLaren vergődése

A második barcelonai tesztnap délelőttje is a Mercedesé volt, miközben több csapat autója is a garázsban vesztegelt. A McLarennél megint motort kellett cserélni.

F1: A Ferrari megtanult hallgatni, máris támadják miatta

Olaszországban nem vették jó néven, hogy a Ferrari az idei előszezonban hallgatásba burkolózik.

F1: 2025-ig marad az Orosz Nagydíj

Az Orosz Nagydíj szervezői szerződést hosszabbítottak, 2025-ig biztosan marad Szocsiban a Forma-1. Éjszakai futam is lehet.

Nagy változás jön egy Budapestet érintő viszonylaton

Másfél év után végleg kivonul a Lux Express busztársaság a közép-európai térségből. Csak a Varsót a Baltikummal összekötő járatok maradnak meg. Megszűnik a Budapest-Krakkó-Varsó buszjárat is.

F1: A Red Bull-főnök beszólt a McLarennek

A Red Bull csapatfőnökének nagyon nem tetszenek az idén újra megjelent cápauszonyok, mindent megtesz majd, hogy a jövő évre eltűnjenek. Valami más is bántja Christian Horner szemét.

Kompakt terepkupé a Mitsubishitől

Kompakt szabadidőjárművel erősíti kínálatát a Mitsubishi. Az ASX mellé, nem helyette érkezik a divatcentrikus crossover.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.