Részegen ütközött egy egyenruhás rendőr

Nem először fordult elő

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.12.25. 06.00

Egy fedélzeti kamera rögzítette, amint egy miami rendőr autójával kóválygott, majd balesetet okozott. Azt állította, nyugtatót vett be indulás előtt.

Először azt hittem, biztos sms-ezik, aztán rájöttem, részeg. Ekkor követni kezdtem, és közben felhívtam a rendőrséget. Amikor nekiment a kamionnak és kiszállt a kocsiból, akkor jöttem rá, hogy egy rendőrről van szó – mondta el újságíróknak egy anonimitást kérő autós, aki lefilmezte, amint Angel Gonzalez rendőr ittasan karambolt okozott egy floridai autópálya-szakaszon.
Amikor az ütközést követően a helyszínre kiérkező rendőrök felelősségre vonták kollégájukat, az tagadta, hogy ivott volna. Azt mondta, hajnali háromig volt szolgálatban, ekkor bevette az orvos által felírt nyugtatóját, és elindult haza, ezért vezetett bizonytalanul. 
A járőrt azonban nem tévesztette meg ez a tájékoztatás; mivel Gonzalez lehelete alkoholtól bűzlött, tekintete üveges volt, és beszélni is alig tudott, letartóztatták és bevitték.
Gonzaleznek nem ez volt az első ilyen jellegű ügye: 2012-ben szolgálatban karambolozott, ám ahelyett, hogy jelentette volna az esetet, egyszerűen hazament. Ekkor egy évre felfüggesztették és lefokozták. 2013-ban ismét ütközött, és megállás nélkül tovább hajtott, ám áldozata nem tett tanúvallomást, így ejtették az ügyét.
A mostani esetet viszont aligha ússza meg: felfüggesztették, a belső nyomozás mellett büntetőeljárás is vár rá. Mivel a szondát nem volt hajlandó megfújni, automatikusan bevonták jogosítványát; az információk szerint főnökei ezúttal végleg megszabadulnak majd tőle (2012-ben a szakszervezet mentette meg a tiszt bőrét).
Bilincsben szexelt egy részeg párocska a járőrkocsi hátsó ülésén… a szaftos történet a képre kattintva olvasható.

Kommentek

Megjött az utolsó új Forma-1-es

Az új modellhez új szín is jár: a Toro Rosso által leleplezett STR12-est nem lehet majd összekeverni az elődeivel.

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

Nem hitt a szemének a magyar szerelő, amikor a Skoda alá nézett

Facebookon kaptuk a fotókat Miklóstól, aki még nem nagyon találkozott ilyen gyári hibával pályafutása alatt.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. A buherálók az állampolgárok egészségével szórakoznak.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.