AUTOMOTIVE HUNGARY ÉS AUTÓTECHNIKA

Nemzetközi járműipari szakkiállítás-csokor

Szerző: Hirdetés levél küldés 
Dátum: 2014.10.16. 00.00

Nagyszabású, járműipari szakkiállítást tartanak Budapesten a Hungexpo területén novemberben. Online előregisztráció esetén a belépés díjtalan.

Két, egymást követő szakkiállítást szentel a járműiparnak a Hungexpo ez év novemberében. Az első az Automotive Hungary, 2014. november 5-7. között (szerda-péntek), a második az Autótechnika, 2014. november 6-8. között (csütörtök-szombat).

2013 novemberében a Hungexpo Zrt., szakmai partnereivel közösen, egy nagyszabású, a magyar autógyártás teljes spektrumát felölelő, új járműipari szakkiállítást szervezett Automotive Hungary – Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás néven. A magyar járműipar komplex fórumán a gazdaság legdinamikusabb ágazata teljes körűen mutatkozott be. A tavaly először megrendezett, hiánypótló eseményen, az AUTOMOTIVE HUNGARY és a már korábban is ismert AUTÓTECHNIKA kiállításokon egy időben 200 kiállító vett részt.

Idén novemberben ismét egy olyan közép-kelet-európai régiós találkozót valósít meg a Hungexpo Zrt. szakmai és stratégiai partnereivel közösen, ami különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására, és melynek tematikája lefedi a járműgyártás tervezéstől a kivitelezésig, illetve a karbantartásig tartó összetett folyamatát.

ÚJDONSÁGOK:

AUTOMOTIVE HUNGARY – Techtogether – A Hungexpo Zrt. az Autopro.hu-val közösen új programsorozatot indít a műszaki egyetemisták szakmával történő összekapcsolása érdekében.

AUTOMOTIVE HUNGARY Állásbörze – Pályakezdők és rutinos szakemberek egyaránt megtalálhatják álmaik állását a rendezvényen. Kiállítónk kérésére olyan állásbörzét hirdet a Hungexpo Zrt. és szakmai partnere, a Jobline.hu, mely az iparág szakembereinek és friss diplomásainak ad tájékozódási lehetőséget.

Ízelítő a programokból:

–    A Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesülete (JAF) 3 napos előadás-sorozatot szervez standján a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) közösen, melyre várnak minden érdeklődőt, aki felvilágosítást szeretne kapni a szellemi tulajdon-védelemről, annak jogi hátteréről, szabályairól.
–    A gyakorlat és az elméleti háttér mellett a megelőzés is jelen lesz a rendezvényen. A “Látni és Látszani” standon ingyenes látásellenőrzésre jelentkezhetnek látogatóink.
–    A Puma Tools a kiállítás ideje alatt naponta több alkalommal szakmai bemutatót tart, melyek alkalmával a cég szakemberei élesben mutatják be egyes szerszámok használatát.

Előzetes online regisztráció esetén a belépés díjtalan!

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu és www.autotechnika.hungexpo.hu   AUTOMOTIVE HUNGARY ÉS AUTÓTECHNIKA 1

Kommentek

Hamilton: Undorító, amit Ricciardo csinál

Lewis Hamilton azt mondja, kizárt, hogy Daniel Ricciardóhoz hasonlóan cipőből pezsgőzzön a dobogón.

Olasz fordítás

Egy legendás név, egy legendás roadster, 170 lóerős turbómotor, vászontető, és közvetlen kormányzás. Ugye milyen jól hangzik? Kipróbáltuk az MX-5 felpaprikázott olasz testvérét.

4 évig nem takarította ki az autót, ez volt benne

Csúnya látvány, ami főleg akkor fog szíven ütni, ha kedveled az autókat.

Furcsa platós Mazda MX-5 keresi új gazdáját

Megnyújtották a Mazda MX-5-ös tengelytávját, hogy platós hordárként üzemelhessen. Most pedig éppen eladó a szokatlan mű.

Így vágnak szét egy Porsche Panamerát a tűzoltók

A présgépbe dobás helyett inkább a tűzoltóknak adták az előszériás autót, hogy gyakorolják a mentést.

Egyre népszerűbb Oroszországban a Kamaz

Az orosz gyártó 2016-ban tovább növelte piaci részesedését. A legkeresettebb modellek között szinte csak Kamaz gyártmányokat találunk.

Hajmeresztő, mire képes 1 perc alatt az új Bugatti

Nem csak felgyorsul 400 km/órás sebességre a Bugatti Chiron, hanem meg is áll majd. Mindezt egy percen belül.

F1: Bottasnak megígérték, hogy mehet a Mercedeshez

A Williams főnöknője, Claire Williams elárulta, hogy fel sem merült, hogy Valtteri Bottast ne engedjék el a Mercedeshez, tavaly ugyanis ígéretet tettek neki, ha alkalom adódik, mehet egy nagycsapathoz.

Őrült hod rod lett a pusztulásra ítélt Porsche 911-esből

Alaposan átszabták amerikai mintára ezt a Porsche 911-est, a laposabb és hiányosabb kasztniba Chevrolet V8-as motor került.

Legendás francia filmet forgatott újra a Ford

40 éves filmet forgatott újra a Ford modern formában és egy piros Mustanggal a főszerepben.

Tekerd fel a hangerőt, mert itt az 5 legszebben szóló Porsche!

Ha valaki megkérdezné, hogy melyik az 5 legkirályabbul szóló Porsche, akkor már tudni fogod a választ.

Motorháztetőre vetette magát egy félnótás gyalogos

Rávetette magát a vétlen autósra, majd felháborodott, mint akit valóban elütöttek.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.