Taxisnak adta ki magát, elrabolt egy fiatal nőt

Szexuálisan bántalmazta a lányt

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.09.26. 06.00

Egy férfi áldozatra várva portyázott az éjszakában, ám amikor felvette a húszéves lányt, néhány szemtanúnak gyanús lett, hogy nem igazi taxi, és felírták a rendszámát.

Térfigyelő kamerák rögzítették, amint áldozatot keresve a belvárosban autózgatott az a magát taxisnak tettető férfi, aki később elrabolt egy éjszaka hazafelé igyekvő ifjú hölgyet az észak-kelet angliai Newcastle-ban, írja a Daily Mail Online

A húszéves nő látogatóba érkezett a városba, és egész éjjel barátaival szórakozott, ám hajnali négy órakor elfáradt, és úgy döntött, hazaindul szállására. A várost nem ismerte, csak a címet tudta, ezért odament a legközelebbi taxidroszton álló autóhoz, és beszállt. 
A kocsi azonban nem taxi volt, hanem egy ingatlanokat és éttermeket üzemeltető, harmincéves vállalkozó civil autója. Miután a nő beszállt, a kért cím helyett a város másik végébe vitte őt a férfi, ahol egy elhagyatott helyen a hátsó ülésre rángatta, majd tiltakozása ellenére szexuálisan bántalmazta a nőt. 
A hölgynek ezt követően sikerült kiszállnia az autóból, és két, arra járó részeg fiatalhoz menekült, akik hívtak neki egy taxit. Támadója, Mohammed Malik hidegvérrel odagurult a trióhoz, és megkérdezte a lányt, hogy visszaül-e az autóba, de elzavarták. 
A lány a rendőrségre vitette magát, ahol feljelentést tett a férfi ellen. Szerencséjére néhányan látták, amint beszállt annak autójába, és mivel számukra egyértelmű volt, hogy a kocsi nem taxi, felírták a rendszámát és bejelentést tettek a rendőrségen. 
A hatóságok így még aznap elfogták és letartóztatták a támadót. Az ítélethozatal októberre várható, Malik minden bizonnyal komoly időt fog rács mögött tölteni.

Egy szomorú történet után mutatunk egy sokkal vidámabbat. Itt egy kisautó, ami korszakalkató volt. Különlegességet fogsz látni. Kattints a képre!

Taxisnak adta ki magát, elrabolt egy fiatal nőt 1

Kommentek

  • W. A. Lacky

    “…amint beszállt annak autójába,”. Legalább a “nyócosztályt” el kék végezni firkászkám!

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Ilyen hülye miért vezet?

Minden arra utalt, hogy a vonat megállíthatatlanul közeledik, mégis a sínekre hajtott.

Végtelenül egyszerű parkolást szúrt el ez a BMW-s

Két és fél perc tömény parkolási anomália, a végén pedig eljő a kiütéses győzelem is.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

100 új buszt kaptak a vidéki közlekedési központok

Összesen 100 vadonatúj, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Szokatlan koreográfiával űzi az unalmat ez a motoros

Aligha tanácsos ilyet tenni a forgalomban, védőfelszerelés nélkül meg pláne nem, de ezt a motorost épp most szállta meg az unalom.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.