Három műszakban dolgozott, belehalt

Autójában érte a végzet

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.09.07. 16.00

Egy amerikai nő éjt nappallá téve dolgozott, hogy segíthessen másokon. Két állása között szundított volna egyet kocsijában, de már nem ébredt fel.

A 32 éves Maria Fernandes augusztus 25-én, reggel fél hétkor gurult be a New Jersey állambeli (USA) Newark egyik szupermarketének parkolójába, hogy szundítson egyet. Órákkal később, holtan találtak rá. 

Barátai elmondták, hogy a nő nem egy, nem kettő, hanem három minimálbéres állást vállalt ugyanannak a gyorsétteremnek három üzletében, hogy elég pénzt keressen. Bevételeit nem magára fordította: lételeme volt, hogy másokat támogasson. 
A rendőrök a gépkocsi átvizsgálása során egy felborult, üres benzinkannát találtak a csomagtartóban. Bár a toxikológiai vizsgálatokat még nem zárták le, feltételezhető, hogy az alvó nő belélegezte a kiömlött üzemanyag páráit, és ez okozta a halálát. Az autó motorja nem járt, a gyújtás le volt kapcsolva, így a CO-mérgezés kizárható. 
Maria Fernandes barátai több mint 6000 dollárt gyűjtöttek össze, hogy hozzájáruljanak a nagylelkű fiatalasszony temetéséhez.

Minden idők legnépszerűbb roadstere a Mazda MX-5, amelyből elkészült a negyedik generáció. Mi már ültünk benne. Kattints a képre és nézd meg!

Három műszakban dolgozott, belehalt 1

Kommentek

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Megújult a legfiatalosabb Lexus

Még frissebb megjelenés, még gazdagabb technológiai tartalom, még teljesebb körű biztonsági arzenál a Lexus NX kínálatában.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

F1: Ilyen, amikor Verstappen trollkodik

Max Verstappen rajongói csak egy életnagyságú bábúval akartak fotózkodni, de a függöny mögött bujkált az igazi is.

Ezzel a busszal új értelmet nyernek az éjszakai utazások

A Neoplan Skyliner hálóbusszal egészen más értelmet nyernek az éjszakai utazások. Sör és üdítő a hűtőben, a diszkrécióról pedig a kisfüggönyök gondoskodnak.

F1: Apucival motorozott a kis Räikkönen – fotó

Nem lehet elég korán kezdeni…

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

F1: Hamilton már nem is emlékszik Rosbergre

Lewis Hamilton végleg lezárta magában azt a fejezetet, amely a Nico Rosberg elleni, házon belüli csatájáról szólt.

F1: Kubica nem zárja ki a második debütálást

Robert Kubica egyre nyíltabban beszél arról, hogy újra megpróbálkozik a Forma-1-gyel.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.