Szolgálatban ivott, autójában aludt a rendőr

...illetve már nem rendőr

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.09.01. 06.00

A kamerás okostelefonok és azonnali fotó-feltöltések világában egy másodpercre sem lazíthatunk. Egy kaliforniai hatósági személy ezt saját kárán tanulta meg.

A Maci Laci rajzfilmeket ismerve hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a parkőr valami mókás, faölelgető erdészfigura, holott Észak-Amerikában ez a munka a rendőrökével egyenértékű, épp csak nem a városban vagy az autópályán, hanem erdőkben, tóparton, természetvédelmi területeken vigyázzák a rendet és a látogatók biztonságát. 

Már amikor vigyázzák: a napokban a világ egyik leghíresebb botanikai látványosságánál, a kaliforniai óriás vörösfenyő-fasoron (Avenue of the Giants) furcsa látvány fogadta a látogatókat. 
Az autójában várakozó, szolgálatban lévő parkőr ugyanis nem volt a helyzet magaslatán: ellenkezőleg, amikor a furcsa, kitekert testtartása miatt aggódó vendég megrázta őt, meg se rezdült, csak aludta tovább részeg álmát. 
Erre már kihívták a rendőrséget, ám valami hetedik érzéktől vezérelve a parkőr, bizonyos Tyson Young felriadt, és még a járőr kiérkezése előtt távozott a helyszínről. A fotó azonban addigra elkészült, és felkerült a világhálóra, így hiábavaló lett volna tagadni a fiaskót. 
Youngot megfosztották jelvényétől, letartóztatták ittas vezetés miatt, és a belső vizsgálat végéig fizetett szabadságra küldték.

A park egyik legismertebb látványossága a fa, amin egy autó is átfér. Ennél jóval nagyobb vörösfenyők is vannak itt.

Kommentek

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Ilyen hülye miért vezet?

Minden arra utalt, hogy a vonat megállíthatatlanul közeledik, mégis a sínekre hajtott.

Végtelenül egyszerű parkolást szúrt el ez a BMW-s

Két és fél perc tömény parkolási anomália, a végén pedig eljő a kiütéses győzelem is.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

100 új buszt kaptak a vidéki közlekedési központok

Összesen 100 vadonatúj, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Szokatlan koreográfiával űzi az unalmat ez a motoros

Aligha tanácsos ilyet tenni a forgalomban, védőfelszerelés nélkül meg pláne nem, de ezt a motorost épp most szállta meg az unalom.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.