A Toyota még 2011-ben mutatta be a világpiacokra szánt szedánját, a Camry-t. Az észak-amerikai modelltől jelentősen eltérő típust kétféle benzinmotorral: egy 2,5 literes négyhengeressel, és egy 3,5 V6-ossal kínálták, az utastérben fém- és fahatású dekorelemek örvendeztették meg a konzervatív vásárlók szívét. 

Most, három év elteltével a Toyota elérkezettnek látta az időt a globális Camry frissítésére. Elsősorban a modell megjelenése módosult, az autó közelebb került az eredeti, észak-amerikai rokonhoz. A konzervatív orrkialakítás merészre váltott, a keskeny szabású hűtőmaszkot LED-es elemekkel gazdagított lámpatestek határolják. A Corolla szedánra hajazó előd kerek ködfényszórója méretes keretbe költözött, az alsó légbeömlőt megnövelték. 
Az utastér eddig is decensen elegáns volt; ezen csupán a műszerek módosításával, egy új kormánykerék beépítésével és modernebb tartalmat kínáló középkonzollal változtattak. 
A motorkínálatról nem ejtett szót a Toyota, így feltételezhető, hogy maradnak a már megismert erőforrások, 180 illetve 272 lóerővel.

autó magazin

Best Cars 2018
Szavazz és nyerj!
Szavazás indítása
  • 1 garnitúra Michelin Pilot Sport 4 S abroncs
  • Paul Hewitt Grand Atlantic karóra
  • Swiss Military Bermuda karóra
Most inkább kihagyom
Kommentek (0)

Kommentek