Anya a detoxban, kislánya a kocsiban aludt

Részegen vezetett, még rátöltött volna

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.08.26. 06.00

Este leparkolta, és csak reggel jutott eszébe: a teljes éjszakát egyedül, az autóban töltötte egy kétéves kislány, míg anyja a sárga földig leitta magát.

Múlt pénteken, éjfél előtt pár perccel hívták ki a rendőröket ahhoz a fiatal nőhöz, aki egy Bristol nevű, Connecticut állambeli (USA) város egyik bárja előtt megpróbált feltörni egy autót. Amikor a rendőrök megérkeztek, a nő már a földön feküdt, részeg álomban. Bevitték egy detoxikáló állomásra, ahol kora reggel felriadt, és elkezdte gyermekét keresni. 
Az ápolók újfent a rendőrséghez fordultak, akik meg is találták a kétéves kislányt: édesdeden aludt anyja kocsijának hátsó ülésén, a kocsma előtt. 
Joggal feltételeznénk, hogy a nő este beugrott egy italra, megfeledkezett magáról, és felöntött a garatra. Az aznap ott dolgozó egyik csapos szerint azonban nem ez történt: a nő éjjel 11 körül érkezett meg, már eleve olyan részegen, hogy a szemét is alig tudta nyitva tartani. Italt kért, ehelyett egy pohár vizet kapott. Miután azt megitta, visszarohant a parkolóba, alighanem azért, hogy tovább utazzon, ám eltéveszthette a kocsit, és egy idegen autót próbált kinyitni. Ekkor hívták ki rá a rendőrséget. 
“Fogalmam sincs, hogy egyáltalán hogyan juthatott el idáig, hogyan tudott egyáltalán vezetni.” – mondta a pultos. 
Szomszédai szerint a 22 éves Kelsey James tündéri, felelősségteljes anyuka, teljesen értetlenül állnak az eset előtt. A kislányt egyik rokonánál helyezték el. 
Anyját 50 ezer dollár (11 millió Ft) óvadék ellenében szabadlábra helyezték, így várja a szeptember 2-án kezdődő tárgyalást.
Nyitóképünkön Kelsey James és az érintett bár látható
Súlyos karamboljuk után hátrahagyta a kocsiban két sérült gyermekét a sofőr. Félelmetes részletek a képre kattintva.

Anya a detoxban, kislánya a kocsiban aludt 1

Kommentek

Eladja a Ducatit az Audi?

A hírek szerint a Volkswagen-csoport megkezdte az olasz sportmotor-márka eladásának előkészítését. A Ducati Ferdinand Piëch szíve csücske volt.

Kémfelvételen a Škoda Yeti utódja

Karoq néven érkezik egy hónap múlva a második generációs kompakt Škoda SUV. Csehországban lefilmezték egy prototípusát.

Nem működik a Toyota stratégiája

A világ minden részén népszerűek a plug-in hibridek – mindenütt, kivéve Kínát. Az ázsiai ország miatt a Toyota kénytelen lesz újragondolni stratégiáját.

Rekordévet zárt a Mercedes Magyarországon

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. tavaly közel 190 ezer gépkocsit gyártott Kecskeméten, 3,8 százalékkal többet, mint 2015-ben.

Alonso: A célba érés már nagy eredmény lenne

Fernando Alonso 2017-ben Forma-1-es versenyen még nem jutott el a kockás zászlóig, reméli, hogy a frissített Honda-motorral Szocsiban legalább a célba érés összejön végre.

F1: Szocsiban annyi a kanyarlevágós trükknek

Az FIA fekvőrendőröket szereltetett fel a szocsi pálya 2. kanyarjának bukóterébe, mostantól nem lehet ügyeskedni.

F1: Az Orosz Nagydíj legütősebb balesetei – videó

A Forma-1-es Orosz Nagydíjat csak 2014 óta rendezik, de a szocsi helyszín három év alatt is produkált jó néhány húzós esetet.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Pars Krisztián autóját csúnyán összetörte a szerelője, nem lennénk a helyében

A sofőr és feltételezett utasa elszaladt a helyszínről. Mint kiderült, az autó az ismert sportolóé, Pars Krisztiáné, aki javítás miatt hagyta autóját a szerelőnél.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.