Anya a detoxban, kislánya a kocsiban aludt

Részegen vezetett, még rátöltött volna

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.08.26. 06.00

Este leparkolta, és csak reggel jutott eszébe: a teljes éjszakát egyedül, az autóban töltötte egy kétéves kislány, míg anyja a sárga földig leitta magát.

Múlt pénteken, éjfél előtt pár perccel hívták ki a rendőröket ahhoz a fiatal nőhöz, aki egy Bristol nevű, Connecticut állambeli (USA) város egyik bárja előtt megpróbált feltörni egy autót. Amikor a rendőrök megérkeztek, a nő már a földön feküdt, részeg álomban. Bevitték egy detoxikáló állomásra, ahol kora reggel felriadt, és elkezdte gyermekét keresni. 
Az ápolók újfent a rendőrséghez fordultak, akik meg is találták a kétéves kislányt: édesdeden aludt anyja kocsijának hátsó ülésén, a kocsma előtt. 
Joggal feltételeznénk, hogy a nő este beugrott egy italra, megfeledkezett magáról, és felöntött a garatra. Az aznap ott dolgozó egyik csapos szerint azonban nem ez történt: a nő éjjel 11 körül érkezett meg, már eleve olyan részegen, hogy a szemét is alig tudta nyitva tartani. Italt kért, ehelyett egy pohár vizet kapott. Miután azt megitta, visszarohant a parkolóba, alighanem azért, hogy tovább utazzon, ám eltéveszthette a kocsit, és egy idegen autót próbált kinyitni. Ekkor hívták ki rá a rendőrséget. 
“Fogalmam sincs, hogy egyáltalán hogyan juthatott el idáig, hogyan tudott egyáltalán vezetni.” – mondta a pultos. 
Szomszédai szerint a 22 éves Kelsey James tündéri, felelősségteljes anyuka, teljesen értetlenül állnak az eset előtt. A kislányt egyik rokonánál helyezték el. 
Anyját 50 ezer dollár (11 millió Ft) óvadék ellenében szabadlábra helyezték, így várja a szeptember 2-án kezdődő tárgyalást.
Nyitóképünkön Kelsey James és az érintett bár látható
Súlyos karamboljuk után hátrahagyta a kocsiban két sérült gyermekét a sofőr. Félelmetes részletek a képre kattintva.

Anya a detoxban, kislánya a kocsiban aludt 1

Kommentek

15 pusztítóan kontár módon tuningolt autó

Stílusérzéket és mértékletességet nyomokban sem tartalmazó autók Mekkmester-díjas tunerektől.

F1: Az év végéig meglesz Rosberg utódja?

A Mercedes-csapat elnöke, Niki Lauda azt mondja, nem akarják sokáig húzni a váratlanul visszavonuló világbajnok, Nico Rosberg utódjának kiválasztását.

Hihetetlen látvány a porban csapató 6-os BMW

Rallyautó bármiből lehet, még egy olyan luxuskupéból is, mint a BMW 650i.

F1: Valaki óriási ajándékot kapott Rosbergtől

A Red Bull-os Daniel Ricciardo szerint Nico Rosberg a visszavonulással valamelyik pilótának nagyon szép karácsonyi adott – nem valószínű, hogy az ausztrál lesz az.

Elektromos buszt álmodott meg a Škodák tervezője

A Czechbus kiállításon megtekintettük a csehek legújabb büszkeségét, melyet az a férfi tervezett, aki korábban Škoda buszokat is megálmodott.

F1: Rosberg vállalná Hamilton oktatását

Lewis Hamilton azt tervezi, hogy még 10 évig marad a Mercedesnél, és később már németül szólhat a márka hazai szurkolóihoz. A visszavonuló Nico Rosberg vállalná a nyelvtanári szerepet.

Új 5-ös BMW – Káprázat és parasztvakítás

Ne higgyétek, hogy a gazdagok élete csupa játék és mese! A Harman Kardon vagy Bowers & Wilkins hifi csak az egyik kérdés, amit a G30 kódú új BMW 5 kapcsán el kell dönteni.

Vége a pénzbehajtásnak Újpesten

Pár hete írutunk arról a sokak szerint nem egyértelmű forgalmi helyzetről, ahol csak úgy hullottak az 50 ezres büntetések. Mára változott a helyzet.

Rosberg autójában Wehrlein: Köszi, Nico!

Nem dőlt még el a visszavonuló Nico Rosberg helyének sorsa. Az egyik legesélyesebb versenyző azonban olyan fotót posztolt, amin a világbajnok autójában ülve látható.

F1: A fél mezőny bejelentkezett a Mercedesnél

A Mercedes-csapat elnöke, Niki Lauda azt mondja, óriási az érdeklődés Nico Rosberg megüresedett helye iránt, mégsem lesz könnyű betölteni a bajnoki ülést.

Kitiltják a dízeleket több nagyvárosból

Párizs, Madrid, Athén és Mexikóváros összefogott, majd közösen bejelentette: 2025-től kitiltják az útjaikról a dízelüzemű járműveket.

F1: A Mercedes tényleg számolhat Alonsóval?

A Mercedes még egyetlen nevet sem említett a nagy meglepetésre visszavonulását bejelentő Nico Rosberg utódjaként, de a korábbi nyilatkozatok alapján Fernando Alonso tényleg a listájukon lehet.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.