Megpróbálta ellopni az autót, amiben két rendőr ült

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2014.08.05. 06.00

A helyzet komikusan indult, de a végén már senki nem nevetett.

Egy áttombolt koncert után az extázis még jó ideig tart, a fülünkben az utolsó szám dallama visszhangzik és ha alkohol is keveredett a vérünkbe, az már olyan kombináció, ami őrültségre sarkalhat. Például arra, hogy megpróbáljunk elkötni egy autót, amiben két rendőr is ül.
Augusztus 2-án (szombat) kora reggel, az egyesült államokbeli Pittsburghben őrizetbe vették azt a nőt, aki részegen próbált meg ellopni egy autót, amiben két rendőr is ült. A hölgyet egyáltalán nem zavarta, hogy a hatóság emberei az autóban tartózkodnak. 
A 32 éves Ria Buford barátaival lépett ki abból a klubból, ahol Wiz Khalifa – amerikai rapper – koncertezett, és észrevette, hogy a parkolóban álló egyik autóból kiszáll a sofőr telefonálni. A nő erre bepattant a vezetőülésbe, mire a megkülönböztető jelzés nélküli járműben ülő civil ruhás rendőr egyike közölte vele: “Le van tartóztatva, azonnal szálljon ki a kocsiból.”

“Majd én vezetek!” – kiáltotta a nő, és megpróbálta beindítani az autót. Garrett Spory rendőrtiszt elmondta, hogy mindketten attól féltek, tényleg rálép a gázra és elkezdődik az ámokfutás, ezért nem sokat hezitáltak, egyikük kipattant a kocsiból és elkezdte kirángatni a volán mögül a 32 éves bulihuligánt. Ekkor egy közelben lévő férfi a nő védelmére sietett: felszólította a rendőrt, hogy vegye le a kezét a hölgyről. 
A hős megmentő akkor sem adta fel mikor rádöbbent, hogy épp rendőrségi intézkedésbe keveredett bele, próbált ellenállni a megbilincselésnek is, ezért az ittas nővel “karöltve” őt is beszállították a helyi kapitányságra.
Mint az később kiderült, a nő és a férfi is alkoholos befolyásoltság alatt állt, ezért nyilvános részegségért vonják majd felelősségre őket. Ria Bufordnak azonban autólopásért és rendbontásért is felelnie kell.
Cikkindító képünk csak illusztráció. 

Kommentek

Ha Ferrariba ülsz, soha ne indulj el így

Van, akiknek úgy hozta a sors, hogy egy Ferrari vezetőülésében találta magát, és van, akinek ez a feladat meghaladja a vezetői képességeit. Ha ez a két körülmény adott, akkor születnek ilyen videók.

Újabb női tesztpilóta a Forma-1-ben

A svájci Sauber-csapat a kolumbiai GP3-versenyzőnőt, Tatiana Calderont igazolta fejlesztőpilótaként.

F1: Nézd meg mozgásban az összes idei autót!

Hétfőn elkezdődött az előszezoni tesztelés Barcelonában, az összes F1 csapat 2017-es autója bemutatkozott már pályán.

F1: Folytatódik a McLaren vergődése

A második barcelonai tesztnap délelőttje is a Mercedesé volt, miközben több csapat autója is a garázsban vesztegelt. A McLarennél megint motort kellett cserélni.

F1: A Ferrari megtanult hallgatni, máris támadják miatta

Olaszországban nem vették jó néven, hogy a Ferrari az idei előszezonban hallgatásba burkolózik.

F1: 2025-ig marad az Orosz Nagydíj

Az Orosz Nagydíj szervezői szerződést hosszabbítottak, 2025-ig biztosan marad Szocsiban a Forma-1. Éjszakai futam is lehet.

Nagy változás jön egy Budapestet érintő viszonylaton

Másfél év után végleg kivonul a Lux Express busztársaság a közép-európai térségből. Csak a Varsót a Baltikummal összekötő járatok maradnak meg. Megszűnik a Budapest-Krakkó-Varsó buszjárat is.

F1: A Red Bull-főnök beszólt a McLarennek

A Red Bull csapatfőnökének nagyon nem tetszenek az idén újra megjelent cápauszonyok, mindent megtesz majd, hogy a jövő évre eltűnjenek. Valami más is bántja Christian Horner szemét.

Kompakt terepkupé a Mitsubishitől

Kompakt szabadidőjárművel erősíti kínálatát a Mitsubishi. Az ASX mellé, nem helyette érkezik a divatcentrikus crossover.

F1: Hamilton a Merci szépségére épít

Lewis Hamilton szerint a Mercedes 2017-es Forma-1-es autója mindenki másénál jobban néz ki, ezért a bajnokságban is az élen lehet a helye.

Két percig küzdött a tankolással a srác egy hazai önkiszolgáló benzinkúton

A fiatal srác nem tudott megbirkózni a tankolás feladatával, és mivel önkiszolgáló kút szerepel a felvételen, így a személyzet segítségére sem számíthatott. Kétpercnyi elkeseredett küzdelem után feladta a harcot, és tankolatlanul távozott.

Elkormányoz, ha veszélyt szimatol a Volvo új szabadidőjárműve

Folytatja biztonságtechnológiai offenzíváját a Volvo. A hamarosan színre lépő XC60 fedélzetén olyan ütközésmegelőző rendszer működik, amely kikerüli az akadályt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.