Hol találunk rendes autószerelőt?

Műszaki szolgáltatások*

Szerző: Hirdetés levél küldés 
Dátum: 2014.07.09. 06.00

Az autózás költségei alapvetően három nagy csoportba sorolhatóak. Először is meg kell venni a járművet. Másodsorban komoly kiadás az üzemanyagra elköltött pénz is.

Az autózás költségei alapvetően három nagy csoportba sorolhatóak. Először is meg kell venni a járművet. Másodsorban komoly kiadás az üzemanyagra elköltött pénz is. Végül, de nem utolsó sorban számolnunk kell a fenntartás, a különböző állami terhek, biztosítások, szervizek, javítások kiadásaival is.


Ebből a számos költségelemből nagyon kevés fix összegű, azok jelentős része többféle áron és minőségben is elérhetőek a temérdek autókereskedésnél, szerviznél, biztosítótársaságnál, benzinkútnál. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy komoly mértékben kihat egy-egy szolgáltató kiválasztása az autózás költségeire, nem is beszélve annak minőségéről, komfortjáról. Hiszen, mennyivel jobb egy műszakilag megfelelő állapotú, jó autóval falni a kilométereket, mint az út szélén rostokolni, mentésre várva, vagy parázs vitát folytatni egy hátsó udvari zugműhelyben, hogy mit is ér az elvégzett (?) javítás.

Aki már csak egyszer is pórul járt, az tudja csak igazán értékelni a megbízható, kiszámítható, minőséget képviselő, megfizethető szolgáltatót. De miről ismerszik meg az ilyen szerviz?

Tulajdonképpen semmi ördögi nincs ebben. Munkalapra dolgozik, a javításról részletes számlát ad. Az elszámolása alapja a gyári munkanorma-idő, a beépített alkatrészek pedig minősítettek. Van minőség, van érvényesíthető garancia, nincs homályos pont a tekintetben, mi is történt az autóval.

A Magyar Autóklub 2011 óta ismét foglalkozik javítással, karbantartással. Köszönhetően a beruházásoknak, fejlesztéseknek, a képzéseknek, immáron 29 felkészült szervizpontba fogadják ügyfeleiket, tagjaikat és nem tagjaikat egyaránt. Legyen szó akár az előírt – futásteljesítményhez kötött – karbantartásról, vagy javításról, műszaki vizsgáról vagy eredetiségvizsgálatról (utóbbi két szolgáltatásra az ország 46 pontján várják az ügyfeleket), az Autóklub országos hálózata az elvárt minőséget túlteljesítő, versenyképes díjú szolgáltatással várja az autósokat, motorosokat egyaránt.


A szervizeik felszereltek mindazon műszerekkel, vizsgálóberendezésekkel, amelyek megléte elengedhetetlen a szakszerű, a gyárak által előírt technológia betartásához. Ehhez párosul a magas minőségű alkatrészek, kenőanyagok alkalmazása. Mindezeket ötvözve a szakértelemmel és a javítási technológiai ismeretekkel máris előáll “A” szakműhely, melyre minden autós vágyik.

A remek ár/érték arányú szervizszolgáltatás mellett is különösen kedvező díjon érhető el a Klub pontjain a klímarendszer, az utastér fertőtlenítés, a furcsa szagokért, többféle betegségért is felelős gombáktól és baktériumoktól való mentesítés.

Ha már úgy is kell költeni az autóra, tegye azt megfontoltan, a jó szolgáltató megválasztásával! Nem lesz kidobott pénz, amit szervizre költ, nem kell feleslegesen vitatkozni az elvégzett munka minőségén, árán, ha az Autóklubot választja.

Részletesebb információk: www.autoklub.hu

Kommentek

F1: Újsághirdetésben keresik Rosberg utódját

A Mercedes-csapat próbálja vicces oldaláról megfogni Nico Rosberg váratlan távozását: a világbajnok megüresedett pozíciójának betöltésére újsághirdetést adtak fel.

Hangosan felröhögött az autószerelő, ilyet még nem látott

A tulaj biztos nem röhögött ilyen jót, mikor közölték vele, hogy kuka a motor.

Oroszlánszívű Jaguar, kicsit molyrágta belsővel

Évek óta nem néztek meg annyira autót alattam, mint most ezt a hatalmas, kék Jaguart a 22-es felniken. Egyszerűen mindenki odavolt érte, fiatal-idős, férfi-nő, mindegy.

Elguruló autóval indul a videó, de várd ki a végét

Ennek a kínai autósnak biztos hogy rosszabb napja volt, mint közülünk sokaknak. Csak hajszálon múlt, hogy megmentse gurulásnak induló autóját, de rossz döntést hozott.

F1: Nem semmi, kitől kapott levelet Rosberg

Nico Rosbergnek mindenki gratulált már első (és utolsó) világbajnoki címéhez.

F1: Doktori címet kapott Jenson Button

A Forma-1 2009-es világbajnoka a mai naptól doktori címmel is rendelkezik.

F1: Rosberg még visszatérhet

Gerhard Berger el tudja képzelni, hogy a meglepetésre visszavonult Nico Rosberg még visszatér a Forma-1-be a jövőben.

F1: Ricciardót feltüzelte Verstappen érkezése

Daniel Ricciardo úgy érzi, pozitív hatással volt rá, hogy Max Verstappen egyből futamgyőzelemmel debütált a Red Bullnál.

Rendőrkanyar vakon, avagy mire jó a tolatókamera

Furcsa mutatványt eszelt ki a Nissan a Juke tolatókamerájának népszerűsítésére. Kérünk szépen, ne próbáld ki otthon!

Ecclestone: Rosberg világbajnok, de semmi több

A Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone szerint a visszavonuló Nico Rosbergre nem lehet a sportág egyik nagyjaként tekinteni, igaz, azért így is hiányozni fog.

F1: Még számolnak Hamiltonnal Abu-Dzabiért

Niki Laudával és Paddy Lowe-val ellentétben Toto Wolff azt mondja, nem süllyedt el végleg Lewis Hamilton szezonzárós lázadása, a következő szezon előtt tisztázzák az ügyet.

Újabb komolyabb áremelés a kutakon

A szerdai négy- és ötforintos emelés után pénteken is drágulnak az üzemanyagok.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.