Hol találunk rendes autószerelőt?

Műszaki szolgáltatások*

Szerző: Hirdetés levél küldés 
Dátum: 2014.07.09. 06.00

Az autózás költségei alapvetően három nagy csoportba sorolhatóak. Először is meg kell venni a járművet. Másodsorban komoly kiadás az üzemanyagra elköltött pénz is.

Az autózás költségei alapvetően három nagy csoportba sorolhatóak. Először is meg kell venni a járművet. Másodsorban komoly kiadás az üzemanyagra elköltött pénz is. Végül, de nem utolsó sorban számolnunk kell a fenntartás, a különböző állami terhek, biztosítások, szervizek, javítások kiadásaival is.


Ebből a számos költségelemből nagyon kevés fix összegű, azok jelentős része többféle áron és minőségben is elérhetőek a temérdek autókereskedésnél, szerviznél, biztosítótársaságnál, benzinkútnál. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy komoly mértékben kihat egy-egy szolgáltató kiválasztása az autózás költségeire, nem is beszélve annak minőségéről, komfortjáról. Hiszen, mennyivel jobb egy műszakilag megfelelő állapotú, jó autóval falni a kilométereket, mint az út szélén rostokolni, mentésre várva, vagy parázs vitát folytatni egy hátsó udvari zugműhelyben, hogy mit is ér az elvégzett (?) javítás.

Aki már csak egyszer is pórul járt, az tudja csak igazán értékelni a megbízható, kiszámítható, minőséget képviselő, megfizethető szolgáltatót. De miről ismerszik meg az ilyen szerviz?

Tulajdonképpen semmi ördögi nincs ebben. Munkalapra dolgozik, a javításról részletes számlát ad. Az elszámolása alapja a gyári munkanorma-idő, a beépített alkatrészek pedig minősítettek. Van minőség, van érvényesíthető garancia, nincs homályos pont a tekintetben, mi is történt az autóval.

A Magyar Autóklub 2011 óta ismét foglalkozik javítással, karbantartással. Köszönhetően a beruházásoknak, fejlesztéseknek, a képzéseknek, immáron 29 felkészült szervizpontba fogadják ügyfeleiket, tagjaikat és nem tagjaikat egyaránt. Legyen szó akár az előírt – futásteljesítményhez kötött – karbantartásról, vagy javításról, műszaki vizsgáról vagy eredetiségvizsgálatról (utóbbi két szolgáltatásra az ország 46 pontján várják az ügyfeleket), az Autóklub országos hálózata az elvárt minőséget túlteljesítő, versenyképes díjú szolgáltatással várja az autósokat, motorosokat egyaránt.


A szervizeik felszereltek mindazon műszerekkel, vizsgálóberendezésekkel, amelyek megléte elengedhetetlen a szakszerű, a gyárak által előírt technológia betartásához. Ehhez párosul a magas minőségű alkatrészek, kenőanyagok alkalmazása. Mindezeket ötvözve a szakértelemmel és a javítási technológiai ismeretekkel máris előáll “A” szakműhely, melyre minden autós vágyik.

A remek ár/érték arányú szervizszolgáltatás mellett is különösen kedvező díjon érhető el a Klub pontjain a klímarendszer, az utastér fertőtlenítés, a furcsa szagokért, többféle betegségért is felelős gombáktól és baktériumoktól való mentesítés.

Ha már úgy is kell költeni az autóra, tegye azt megfontoltan, a jó szolgáltató megválasztásával! Nem lesz kidobott pénz, amit szervizre költ, nem kell feleslegesen vitatkozni az elvégzett munka minőségén, árán, ha az Autóklubot választja.

Részletesebb információk: www.autoklub.hu

Kommentek

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Végtelenül egyszerű parkolást szúrt el ez a BMW-s

Két és fél perc tömény parkolási anomália, a végén pedig eljő a kiütéses győzelem is.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

100 új buszt kaptak a vidéki közlekedési központok

Összesen 100 vadonatúj, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Szokatlan koreográfiával űzi az unalmat ez a motoros

Aligha tanácsos ilyet tenni a forgalomban, védőfelszerelés nélkül meg pláne nem, de ezt a motorost épp most szállta meg az unalom.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

F1: Teljes valójában itt az új Williams

A Williams-csapat másodszor is leleplezte 2017-es autóját, ezúttal számítógépes grafika helyett már a valódi autóról készült fotókat nézhetjük.

Segítene parkolni a Magyar Telekom

A betonba épített szenzorok segítenének az autósoknak szabad parkolóhelyet találni a városokban.

Három hengerrel támad az új Ford Fiesta ST

1,5 literes háromhengeres turbómotorral érkezik a hothatchek közé a Ford Fiesta legsportosabb változata, az ST.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.