Ezért ne beszélj soha álmodban!

Szétverte barátja terepjáróját a sértett hölgy

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.06.12. 06.00

Egy amerikai fiatalember arra ébredt, hogy barátnője püföli őt, majd amikor menekülni próbált, autóját is megrongálta. Az ok: csúnyákat mondott rá álmában.

Hétfőn hajnali kettőkor felébredni nem valami pihentető dolog. Ha pedig arra ébredünk, hogy életünk párja rugdos minket, és üres üvegeket vagdos hozzánk, az akár az egész napunkat elronthatja. 

A Montana állambeli 24 éves Sara Ann Bade azért tört ki dührohamban, mert állítólag barátja “csúnya dolgokat mondott róla álmában”. Hogy ezek mik voltak, nem derült ki, mert amikor a fúria kirohant a szobából, és egy vadászpuskával tért vissza, barátja menekülőre fogta a dolgot. 
A férfi beugrott terepjárójába, hogy elmeneküljön, ám barátnője utána rohant. A puska tusával betörte a jármű ablakát, majd kilőtte a bal első kereket. A férfi csak ekkor hívta a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve már egy bokorban rejtőzködve találták a fiatalasszonyt. 
A nő verziója szerint a férfi nem volt hajlandó elhagyni az otthonát, és fejbe vágta őt; a sörétes puska pedig úgy került hozzá, hogy hirtelen nem tudott mást felkapni, amikor védekezni szeretett volna. Az ablakot pedig azért törte be, mondta el az intézkedő rendőröknek, mert ki szerette volna venni az autóban lévő személyes tárgyait. 
A férfi karján és bal bordáin zúzódások voltak, ám nem kért orvosi ellátást. 
Ezek után a rendőrök letartóztatták és magukkal vitték Sara Annt. Az óvadékot ötezer dollárban állapították meg, ám barátja aligha tette le érte az egymillió forintnyi összeget.
Nyitóképünk illusztráció
Frontálisan ütközött felesége autójával a férj, mindketten szörnyet haltak. A családi tragédia részletei a képre kattintva.

Ezért ne beszélj soha álmodban! 1

Kommentek

Megjött az utolsó új Forma-1-es

Az új modellhez új szín is jár: a Toro Rosso által leleplezett STR12-est nem lehet majd összekeverni az elődeivel.

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

Nem hitt a szemének a magyar szerelő, amikor a Skoda alá nézett

Facebookon kaptuk a fotókat Miklóstól, aki még nem nagyon találkozott ilyen gyári hibával pályafutása alatt.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. A buherálók az állampolgárok egészségével szórakoznak.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.