Meg akart lógni, de vitte magával a rendőrt

Nem sikerült a menekülés

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.06.03. 20.00

Egy amerikai tinédzser úgy döntött, elszelel az őt igazoltató rendőrök elől. Siettében azonban magával vitt egy egyenruhást is.

A Delaware állambeli Wilmington a világ vegyipari fővárosaként szereti emlegetni magát, ám a napokban egy újabb címet is kiérdemelt a hetvenezres nagyváros: itt él és ügyetlenkedik a tizenkilenc éves Randy Eno Mase, aki úgy menekült az igazoltatás elől, hogy magával vitt egy rendőrt. 
A fiatalembert gyorshajtás miatt állították meg szombaton délelőtt. Miután elkérték iratait, és elkezdték kikérdezni, Mase sebességbe tette a váltót, és megpróbált elhajtani. Ezt észlelve az őt igazoltató rendőr kinyitotta a vezető oldali ajtót, és beugrott a kocsiba. 
Hogy pontosan hogyan fértek el ketten azon az egy szem vezetőülésen, nem derül ki a híradásból. Mase azonban nem jutott messzire: a rendőr rövidesen megállította az autót, és bilincsben kísérte vissza a járőrautóhoz a gyanúsítottat, aki ellen hivatalos közeg elleni támadás és ellenszegülés mellett (lám, nem ok nélkül menekült) kábítószer birtoklása miatt is eljárást indítanak. Ezek mellett az általa elkövetett közlekedési kihágások szinte eltörpülnek.
Vajon cserélt volna az elrabolt rendőr brit kollégájával, akinek egy levágott hímtagot kellett keresnie az autópálya mentén?

Meg akart lógni, de vitte magával a rendőrt 1

Kommentek

Pars Krisztián autóját csúnyán összetörte a szerelője, nem lennénk a helyében

A sofőr és feltételezett utasa elszaladt a helyszínről. Mint kiderült, az autó az ismert sportolóé, Pars Krisztiáné, aki javítás miatt hagyta autóját a szerelőnél.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

F1: Az Orosz Nagydíj legütősebb balesetei – videó

A Forma-1-es Orosz Nagydíjat csak 2014 óta rendezik, de a szocsi helyszín három év alatt is produkált jó néhány húzós esetet.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.