Meg akart lógni, de vitte magával a rendőrt

Nem sikerült a menekülés

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.06.03. 20.00

Egy amerikai tinédzser úgy döntött, elszelel az őt igazoltató rendőrök elől. Siettében azonban magával vitt egy egyenruhást is.

A Delaware állambeli Wilmington a világ vegyipari fővárosaként szereti emlegetni magát, ám a napokban egy újabb címet is kiérdemelt a hetvenezres nagyváros: itt él és ügyetlenkedik a tizenkilenc éves Randy Eno Mase, aki úgy menekült az igazoltatás elől, hogy magával vitt egy rendőrt. 
A fiatalembert gyorshajtás miatt állították meg szombaton délelőtt. Miután elkérték iratait, és elkezdték kikérdezni, Mase sebességbe tette a váltót, és megpróbált elhajtani. Ezt észlelve az őt igazoltató rendőr kinyitotta a vezető oldali ajtót, és beugrott a kocsiba. 
Hogy pontosan hogyan fértek el ketten azon az egy szem vezetőülésen, nem derül ki a híradásból. Mase azonban nem jutott messzire: a rendőr rövidesen megállította az autót, és bilincsben kísérte vissza a járőrautóhoz a gyanúsítottat, aki ellen hivatalos közeg elleni támadás és ellenszegülés mellett (lám, nem ok nélkül menekült) kábítószer birtoklása miatt is eljárást indítanak. Ezek mellett az általa elkövetett közlekedési kihágások szinte eltörpülnek.
Vajon cserélt volna az elrabolt rendőr brit kollégájával, akinek egy levágott hímtagot kellett keresnie az autópálya mentén?

Meg akart lógni, de vitte magával a rendőrt 1

Kommentek

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Ilyen hülye miért vezet?

Minden arra utalt, hogy a vonat megállíthatatlanul közeledik, mégis a sínekre hajtott.

Végtelenül egyszerű parkolást szúrt el ez a BMW-s

Két és fél perc tömény parkolási anomália, a végén pedig eljő a kiütéses győzelem is.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.