Így akciózik a magyar rendőrség – videó!

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2014.05.15. 14.15

A határokon átlépő bűnözés elleni eredményes fellépés érdekében közös gyakorlatot tartott az Edelényi és a Rozsnyói Rendőrkapitányság.

Az Edelényi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2014. május 14-én végrehajtott közös műveleti akció a határon átlépő üldözés során teendő intézkedések gyakorlását helyezte előtérbe. 
A gyakorlat vezetője magyar részről dr. Gál Károly r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központ osztályvezetője, szlovák részről pedig Ing. Stefan Németh alezredes, a Kassai Kerületi Rendőr Igazgatóság ügyeleti osztályvezetője volt.
A gyakorlat megvalósításában magyar részről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központja, valamint Közterületi Támogató Alosztálya, az Edelényi Rendőrkapitányság, továbbá a Sátoraljaújhelyi Magyar-Szlovák Kapcsolattartási Szolgálati Hely, míg szlovák részről a Kassai Kerületi Rendőri Igazgatóság munkatársai vettek részt.
A felvidéki területről, Rozsnyóból kiinduló üldözési gyakorlat a magyarországi Szendrő településnél ért véget, ahol a fikció szerinti fegyveres rablókat a közösen bevezetett intézkedések eredményeként az együttműködő rendőri erők elfogták. A határon átnyúló, bűnügyi együttműködési gyakorlat helyszínén mások mellett magyar részről megjelent Soltész András r. alezredes, az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője, míg szlovák oldalról Mgr. Ivan Brongyos ezredes, a Rozsnyói Rendőrkapitányság vezetője.
Az akció céljai között szerepelt az együttműködő felek közötti kommunikáció hatékonyságának további növelése, valamint a rendelkezésre álló erők, eszközök és az éles helyzetekben bevezetendő, szükséges intézkedések “hadszíntéren” való trenírozása.

Kommentek

Videón, ahogy egy kismama szétveri férje autóját

Megtudta, hogy megcsalta a férje, gyermeke apukája, erre nem gyöngén bepöccent a leendő anyuka.

F1: Ilyen, amikor Verstappen nagyon hülyén néz ki

A Red Bullnál Mikulás-napi rendezvény volt december 6-án, Max Verstappennek sikerült hülyét csinálnia magából.

F1: A pechvogel is jelentkezett a Mercinél – videó

A Forma-1 történetének egyik legmókásabb balesetét produkáló japán sereghajtó, Taki Inoue is bejelentkezett Nico Rosberg mercedeses üléséért.

F1: Ferrari-uralmat a Mercedesé helyett!

Monisha Kaltenborn, a Sauber csapatfőnöke szerint jobb lenne, ha a Ferrari, és nem a Mercedes lenne egyeduralkodó a Forma-1-ben.

Hamilton: Furcsa dolgok történtek a Mercedesnél

Lewis Hamilton nem áll le a célozgatásokkal, az angol szerint különös dolgok is történtek idén a Mercedesnél.

F1: Meglepetés volt a Francia Nagydíj feltámasztása

A Francia Nagydíj újjáélesztése még a Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone-t is meglepte egy kicsit, de úgy fest, a Paul Ricard pálya jó otthona lesz a versenynek.

Top 10: puncimágnesek használtan

Jobb lenne egy új Volvo XC90, de nem mindenkinek telik rá, a nőknek mégis imponálni kell valamivel. Szoknyavadász hatással bíró autókat kerestünk, kétmillióig.

F1: Verstappennek önkritika kell

1997 világbajnoka, Jacques Villeneuve úgy véli, Max Verstappen kiemelkedően teljesített idén, de igazán jó Forma-1-es csak akkor lesz belőle, ha képes szembenézni a hibáival és fejlődni.

Tudod, hogy kell kereket cserélni? Dehogy tudod!

Ez a videó most lépésről-lépésre megmutatja a kerékcsere folyamatát. Hidd el, eddig mindent rosszul csináltál.

F1: Rosberg visszaszólt Laudának

Nico Rosberg nem érti, miért akadt ki annyira a Mercedes-csapat elnöke, Niki Lauda a visszavonulásán A világbajnok azt is elárulta, mennyit kivett belőle Lewis Hamilton megverése.

Megállás közben szippant fel áramot a svédek hibrid busza

Olyan dízel-elektromos buszt fejlesztett ki a svéd Scania, melynek akkumulátora a buszmegálló aszfaltjából feltölthető.

F1: Pilótaszavazást a fejvédőről?

A Toro Rossó-s Danyiil Kvjat szerint az őszi tesztek után a versenyzőknek kellene szavazniuk arról, bevezessék-e a Forma-1-ben 2018-ben a fejvédő gyűrűt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.