Halállal végződött a parkolási vita

Autók elé vetette szomszédja kutyáját

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.05.02. 07.00

Ha szerencsés, hat év börtönbüntetéssel megússza kegyetlen tettét az a nő, aki egy parkoló fölötti vita hevében kidobta a forgalomba szomszédja kutyusát.

Haniyyah Barnes és szomszédja még évekkel ezelőtt megállapodott abban, hogy előbbi családja nyugodtan parkolhat a szomszéd autóbeállójában. A dolog békésen működött is 2011. augusztus 26-i g, amikor egy Barneséknál vendégeskedő rokon autóját elállta a szomszéd kocsija. Ahelyett azonban, hogy bekopogtak és megkérték volna, hogy álljon el, Barnes berúgta szomszédja ajtaját, beviharzott a házba, és üvöltözni kezdett a 23.30-kor már lefekvéshez készülődő, megdöbbent nővel. 


A megtámadott szomszéd kiskutyája, a Honey Bee (Méhecske, jobbra) névre hallgató si-cu rögtön gazdája védelmére kelt, és megugatta a betolakodót. Barnes azonban nyakon ragadta az ugrándozó kutyát, és kimasírozott vele a házból. Szomszédja folyamatosan könyörgött, hogy engedje el kutyáját, ám ő ehelyett kidobta azt a forgalomba, ahol szinte azonnal halálra gázolták a kétéves, mindössze kétkilós állatot. 
A jelenetnek tanúja volt egy, a közelben várakozó, szolgálatban lévő rendőr, aki a kegyetlen tettet látva azonnal letartóztatta Barnest. 
A hét elején megtartott tárgyaláson Barnes bűnösnek vallotta magát betörés, állatkínzás és lopás vádjában. Ügyvédjével abban bíznak, hogy ennek fejében a New Jersey államot képviselő vád beéri a kialkudott, hat év letöltendő börtönbüntetéssel. Az ítélethozatal időpontja július 14. A vádalku részeként Barnes 2600 dollár (575 000 Ft) kártérítést fizet az áldozatnak, továbbá tíz éven át nem tarthat és vásárolhat állatot, illetve nem élhet egy háztartásban állatokkal. Emellett dühkezelési, valamint kábítószer- és alkoholproblémákon segítő terápiára is kötelezték.
Rossz szomszédság, török átok, de amit Washington államban művelt egy férfi a szomszédjával, az minden határon túlmegy. A részleteket a képre kattintva olvashatod.

Halállal végződött a parkolási vita 1

Kommentek

 • husky

  Ettől már csak a talibok degeneráltabb népség! Ilyen hülye társadalomban nem élnék!

 • PluginHibrid

  “dühkezelési, valamint kábítószer- és alkoholproblémákon segítő terápiára is kötelezték.”

  Az egész társadalmat???

  Nem!!!

  …..

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

F1: Ilyen, amikor Verstappen trollkodik

Max Verstappen rajongói csak egy életnagyságú bábúval akartak fotózkodni, de a függöny mögött bujkált az igazi is.

Ezzel a busszal új értelmet nyernek az éjszakai utazások

A Neoplan Skyliner hálóbusszal egészen más értelmet nyernek az éjszakai utazások. Sör és üdítő a hűtőben, a diszkrécióról pedig a kisfüggönyök gondoskodnak.

F1: Apucival motorozott a kis Räikkönen – fotó

Nem lehet elég korán kezdeni…

Megújult a legfiatalosabb Lexus

Még frissebb megjelenés, még gazdagabb technológiai tartalom, még teljesebb körű biztonsági arzenál a Lexus NX kínálatában.

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.