Merev részegen vezetett munkába a tanárnő

A sztrádán cammogott

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.04.26. 07.00

A tanárok élete a világ minden részén stresszes, egy floridai tanárnő azonban rossz módszert választott idegei nyugtatására.

Egy szép április reggelen, hét óra tájban furcsa jelenségre lett figyelmes egy szolgálatot teljesítő rendőr a floridai Estero városában: egy piros autó 30 km/óra sebességgel, sávtól sávig tántorogva haladt egy gyorsforgalmi úton. Megállította, és a volánnál egy üveges tekintetű, kérdéseire lassan válaszoló hölgyet talált, aki elmondta, hogy ő egyáltalán nem ment gyorsan, és különben is, munkába igyekszik, várják a diákok – az 56 éves Nancy Louise Vaughn ugyanis iskolai tanár. 

Azaz csak volt iskolai tanár. Mivel ugyanis ez már a második alkalom volt egy éven belül, hogy ittas vezetésen érték, az iskolaszék eltiltotta a további tanítástól, és iskolán kívüli feladatokkal bízta meg. 
A megkérdezett diákok egy emberként kiálltak Vaughn tanárnő mellett: remek tanárnak tartották, aki tanórán szigorú, de igazságos volt, órán kívül pedig hallatlanul lelkes közösségi embernek bizonyult. 
A tanárnőnél a letartóztatása után két órával (azaz reggel kilenckor) még mindig a megengedett véralkoholszint háromszorosát mérték.
Ennél rosszabbat is tehet tanár a volán mögött: egy 31 éves irodalomtanár diákjaival szexelt vezetés közben. Részletek itt.

Kommentek

  • husky

    A düsseldorfi reptér egyik parkolóházának 7., legfelső szintjén van a Lufthansa dolgozói parkolója. Aki oda fel tud menni a spirálfelhajtón munka előtt és le is jön kocsival munka után, az valószínű nem lehet ittas!

Megjött az utolsó új Forma-1-es

Az új modellhez új szín is jár: a Toro Rosso által leleplezett STR12-est nem lehet majd összekeverni az elődeivel.

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

Nem hitt a szemének a magyar szerelő, amikor a Skoda alá nézett

Facebookon kaptuk a fotókat Miklóstól, aki még nem nagyon találkozott ilyen gyári hibával pályafutása alatt.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. A buherálók az állampolgárok egészségével szórakoznak.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.