Amikor kötelező hazudni a rendőrnek

Cseberből vederbe esett

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.04.17. 06.00

Mikor nem mondhatsz semmilyen körülmények között igazat a rendőrnek? Douglas Glidden szívesen elmeséli, amint kiengedik a sittről.


Mikor nem mondhatsz semmilyen körülmények között igazat a rendőrnek? Douglas Glidden szívesen elmeséli, amint kiengedik a sittről.

A huszonöt éves Douglas Glidden a lehető legeldugottabb környéket választotta a randalírozáshoz: az alig több mint háromezer lakosú Maine állambeli kisváros, Livermore Falls egy olyan félreeső, külterületi utcácskáját, ahol még a Google Maps utcakép-autója sem jár. A helyi rendőr viszont, akit az apró lakóközösség tagjai hívtak ki rendbontás miatt, sajnos igen, és mivel helyi volt, arcról felismerte a fiatalembert, akinek nem sokkal korábban ő maga vonta be a jogosítványát. 

Douglas becsületére legyen mondva, vert helyzetét felismerte, és ahelyett, hogy nagy gázt adva elmenekült volna a tíz nappal ezelőtti éjszakába, szolgálatkészen leparkolt, és várta az igazoltatást. 
Ennek során azonnal kiderült, hogy ittasan ült volán mögé. A járőr átkutatta az autót, és kis mennyiségű marihuánát talált a kesztyűtartóban. 
Mr. Glidden rögtön érezte, hogy ebből baj lesz, ám aztán eszébe jutott, hogy ezt bizony nem verhetik rá, és meg is mondta a rendőrnek: 

“Az kérem nem az én füvem, épp csak most loptam a kocsit, már benne volt.” 
Amikor kötelező hazudni a rendőrnek 1
Pici falu félreeső utcájában érték tetten az őszinteségi rohamban szenvedő autótolvajt
Arról nem szól a híradás, hogy ezt követően hány percig röhögött a rendőr, mindenesetre az őszinte sofőr a fogdában töltötte az éjszaka hátralevő részét. Még folyt a kihallgatás, amikor egy kétségbeesett lakos telefonált, és bejelentette, hogy épp most lopták el a kocsiját – azt az autót, amiben Gliddent megtalálták. Anyukája biztosan büszke lenne rá: ha le is tért az egyenes útról, legalább nem hazudott.
Mr. Glidden nagy szerencséje, hogy nem az a rendőr kapta el, akinek az a rossz szokása, hogy szexért cserében engedi el a gyanúsítottakat

Amikor kötelező hazudni a rendőrnek 2

Kommentek

  • W. A. Lacky

    Nem gondolom, hogy nagyon röhögött a zsaru, mert bizonyára tudja: az autó jogtalan elvétele és a kábítószer birtoklás nem ugyanaz a kategória.

Megjött az utolsó új Forma-1-es

Az új modellhez új szín is jár: a Toro Rosso által leleplezett STR12-est nem lehet majd összekeverni az elődeivel.

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

Nem hitt a szemének a magyar szerelő, amikor a Skoda alá nézett

Facebookon kaptuk a fotókat Miklóstól, aki még nem nagyon találkozott ilyen gyári hibával pályafutása alatt.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. A buherálók az állampolgárok egészségével szórakoznak.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.