Megsemmisült az arca, modellnek állt

Felépült a borzalmas gázolásból

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.03.12. 03.00

Jane Lowe a poklok poklát járta meg; talán soha nem gondolta volna, hogy egyszer mosolyogva, magabiztosan fog tudni a fényképezőgépbe tekinteni. Most lányával együtt járja a kifutókat.

Alig néhány hónappal azután, hogy férjét torokrákkal diagnosztizálták, a sheffieldi Jane Lowe figyelmetlenül lépett le a járdáról, egyenesen egy gyorsan közeledő busz elé. 12 métert repült a levegőben, és földet érve miszlikbe zúzta a halántékát. 

Amikor magához tért a kórházban, félelmetes hírek fogadták: metszőfogai átszakították az ajkát, bal arccsontja ezer apró szilánkra tört, emellett medencéje is megsérült. Csodával határos módon azonban nem szenvedett belső sérüléseket, így az orvosok gyorsan megkezdhették arcának helyreállítását. Arca sérült részét titánlemezzel pótolták ki, és ma, négy évvel a baleset után senki meg nem mondaná, hogy milyen súlyos baleseten esett át. 

Anya és lánya együtt dolgoznak

Anya és lánya együtt dolgoznak


Annyira, hogy amikor a rákból felépült férjével idén februárban elkísérték lányukat egy helyi szépségversenyre, ahová egy bárból hívták meg a húszéves Kristyt, a zsűri egyik tagja, egy modellügynökség vezetője munkaajánlatot tett Jane-nek. Hogy ő valójában az egyik versenyző anyukája, az csak akkor derült ki, amikor Kristy megnyerte a helyi fordulót, és őt is felkérték, hogy dolgozzon ugyanazzal az ügynökséggel. 
“A baleset után hetekig tolókocsiban ültem, öltözködni sem tudtam egyedül. Nem gondoltam volna, hogy egyszer még fotózással töltöm majd a hétvégéimet” – mondta a negyvenhét éves, kétgyermekes anyuka. 
Vannak ilyen csodálatos megmenekülések – olykor túlságosan is csodálatosak ahhoz, hogy elhiggyük. Ilyen volt az a Missouri állambeli baleset, amelynek szemtanúi megesküdtek, hogy egy angyal jött el közéjük, és mentette meg a kilátástalan helyzetben lévő áldozatot.

Kommentek

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.