Beparkolt a helyükre, leharapták az ujját

Véres dráma egy bevásárlóközpont parkolójában

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.03.11. 04.15

Legközelebb vigyázz, hova parkolsz: egy amerikai nő elveszítette az ujját, mert magára haragított egy parkolóhelyet kereső amazont.

Tonya Knight-Joseph már sokadik körét tette meg a New Jersey állambeli Cherry Hill kisváros bevásárló központjának parkolójában, amikor végre észrevett egy szabad helyet. Gyorsan beállt oda, nem sejtve, hogy ezzel kihívja maga ellen a sorsot. 

Amint ugyanis kiszállt autójából, két felbőszült nő lépett oda hozzá. Azt mondták, ők is ott akartak parkolni, és Tonya bevágott eléjük, majd a k-betűs szó sűrű emlegetése mellett arcon ütötték. 
“Egészen közel jött hozzám, összeért az orrunk” – emlékezett vissza az áldozat, aki ekkor ösztönösen arca elé emelte kezét, hogy védekezzen. Hiba volt: az előtte álló nő beleharapott egyik ujjába, olyan erővel, hogy az kis híján leesett. 
“Egy darabka bőr tartotta” – idézte fel a szörnyű pillanatot Tonya. 
Miután elmenekült a helyszínről, felhívta a rendőrséget, ahol azt tanácsolták neki, ne üldözze támadóját, inkább azonnal forduljon orvoshoz. A helyi kórházban tetanusz-oltást kapott és HIV-tesztet végeztek rajta, majd megvizsgálták sérülését. Ujját csontig harapta át a harcias nő, megrepesztve magát a csontot is. A legutóbbi hírek szerint még nem biztos, hogy vissza tudják varrni a súlyosan roncsolt testrészt. 

src=”http://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=wpvi&section=&mediaId=9461262&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>

Az áldozat később sikeresen azonosította támadóját a bevásárló központ biztonsági kameráinak felvételén, így a rendőrség pontos személyleírás alapján adott ki körözést a harmincas éveiben járó, sötét színű Audit vezető nő ellen.

Beparkolt a helyükre, leharapták az ujját 1


Ennek a támadásnak a fényében még örülhet az az anyuka, akit “csak” agyba-főbe vertek lánya szeme láttára. De a parkolás akkor is ezer veszélyt rejt, ha nem harapnak ki belőlünk egy darabot. Ha például este lerakjuk autónkat, nem tudhatjuk, reggel nem egy rakás hamu vár-e majd a helyén; vagy mondjuk jön egy eszelős, és meg sem várva, hogy kiszálljunk, hasba szúr egy konyhakéssel.

Kommentek

Hamilton: Undorító, amit Ricciardo csinál

Lewis Hamilton azt mondja, kizárt, hogy Daniel Ricciardóhoz hasonlóan cipőből pezsgőzzön a dobogón.

Olasz fordítás

Egy legendás név, egy legendás roadster, 170 lóerős turbómotor, vászontető, és közvetlen kormányzás. Ugye milyen jól hangzik? Kipróbáltuk az MX-5 felpaprikázott olasz testvérét.

4 évig nem takarította ki az autót, ez volt benne

Csúnya látvány, ami főleg akkor fog szíven ütni, ha kedveled az autókat.

Furcsa platós Mazda MX-5 keresi új gazdáját

Megnyújtották a Mazda MX-5-ös tengelytávját, hogy platós hordárként üzemelhessen. Most pedig éppen eladó a szokatlan mű.

Így vágnak szét egy Porsche Panamerát a tűzoltók

A présgépbe dobás helyett inkább a tűzoltóknak adták az előszériás autót, hogy gyakorolják a mentést.

Egyre népszerűbb Oroszországban a Kamaz

Az orosz gyártó 2016-ban tovább növelte piaci részesedését. A legkeresettebb modellek között szinte csak Kamaz gyártmányokat találunk.

Hajmeresztő, mire képes 1 perc alatt az új Bugatti

Nem csak felgyorsul 400 km/órás sebességre a Bugatti Chiron, hanem meg is áll majd. Mindezt egy percen belül.

F1: Bottasnak megígérték, hogy mehet a Mercedeshez

A Williams főnöknője, Claire Williams elárulta, hogy fel sem merült, hogy Valtteri Bottast ne engedjék el a Mercedeshez, tavaly ugyanis ígéretet tettek neki, ha alkalom adódik, mehet egy nagycsapathoz.

Őrült hod rod lett a pusztulásra ítélt Porsche 911-esből

Alaposan átszabták amerikai mintára ezt a Porsche 911-est, a laposabb és hiányosabb kasztniba Chevrolet V8-as motor került.

Legendás francia filmet forgatott újra a Ford

40 éves filmet forgatott újra a Ford modern formában és egy piros Mustanggal a főszerepben.

Tekerd fel a hangerőt, mert itt az 5 legszebben szóló Porsche!

Ha valaki megkérdezné, hogy melyik az 5 legkirályabbul szóló Porsche, akkor már tudni fogod a választ.

Motorháztetőre vetette magát egy félnótás gyalogos

Rávetette magát a vétlen autósra, majd felháborodott, mint akit valóban elütöttek.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.