Beparkolt a helyükre, leharapták az ujját

Véres dráma egy bevásárlóközpont parkolójában

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.03.11. 04.15

Legközelebb vigyázz, hova parkolsz: egy amerikai nő elveszítette az ujját, mert magára haragított egy parkolóhelyet kereső amazont.

Tonya Knight-Joseph már sokadik körét tette meg a New Jersey állambeli Cherry Hill kisváros bevásárló központjának parkolójában, amikor végre észrevett egy szabad helyet. Gyorsan beállt oda, nem sejtve, hogy ezzel kihívja maga ellen a sorsot. 

Amint ugyanis kiszállt autójából, két felbőszült nő lépett oda hozzá. Azt mondták, ők is ott akartak parkolni, és Tonya bevágott eléjük, majd a k-betűs szó sűrű emlegetése mellett arcon ütötték. 
“Egészen közel jött hozzám, összeért az orrunk” – emlékezett vissza az áldozat, aki ekkor ösztönösen arca elé emelte kezét, hogy védekezzen. Hiba volt: az előtte álló nő beleharapott egyik ujjába, olyan erővel, hogy az kis híján leesett. 
“Egy darabka bőr tartotta” – idézte fel a szörnyű pillanatot Tonya. 
Miután elmenekült a helyszínről, felhívta a rendőrséget, ahol azt tanácsolták neki, ne üldözze támadóját, inkább azonnal forduljon orvoshoz. A helyi kórházban tetanusz-oltást kapott és HIV-tesztet végeztek rajta, majd megvizsgálták sérülését. Ujját csontig harapta át a harcias nő, megrepesztve magát a csontot is. A legutóbbi hírek szerint még nem biztos, hogy vissza tudják varrni a súlyosan roncsolt testrészt. 

src=”http://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=wpvi&section=&mediaId=9461262&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>

Az áldozat később sikeresen azonosította támadóját a bevásárló központ biztonsági kameráinak felvételén, így a rendőrség pontos személyleírás alapján adott ki körözést a harmincas éveiben járó, sötét színű Audit vezető nő ellen.

Beparkolt a helyükre, leharapták az ujját 1


Ennek a támadásnak a fényében még örülhet az az anyuka, akit “csak” agyba-főbe vertek lánya szeme láttára. De a parkolás akkor is ezer veszélyt rejt, ha nem harapnak ki belőlünk egy darabot. Ha például este lerakjuk autónkat, nem tudhatjuk, reggel nem egy rakás hamu vár-e majd a helyén; vagy mondjuk jön egy eszelős, és meg sem várva, hogy kiszálljunk, hasba szúr egy konyhakéssel.

Kommentek

Eladja a Ducatit az Audi?

A hírek szerint a Volkswagen-csoport megkezdte az olasz sportmotor-márka eladásának előkészítését. A Ducati Ferdinand Piëch szíve csücske volt.

Kémfelvételen a Škoda Yeti utódja

Karoq néven érkezik egy hónap múlva a második generációs kompakt Škoda SUV. Csehországban lefilmezték egy prototípusát.

Nem működik a Toyota stratégiája

A világ minden részén népszerűek a plug-in hibridek – mindenütt, kivéve Kínát. Az ázsiai ország miatt a Toyota kénytelen lesz újragondolni stratégiáját.

Rekordévet zárt a Mercedes Magyarországon

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. tavaly közel 190 ezer gépkocsit gyártott Kecskeméten, 3,8 százalékkal többet, mint 2015-ben.

Alonso: A célba érés már nagy eredmény lenne

Fernando Alonso 2017-ben Forma-1-es versenyen még nem jutott el a kockás zászlóig, reméli, hogy a frissített Honda-motorral Szocsiban legalább a célba érés összejön végre.

F1: Szocsiban annyi a kanyarlevágós trükknek

Az FIA fekvőrendőröket szereltetett fel a szocsi pálya 2. kanyarjának bukóterébe, mostantól nem lehet ügyeskedni.

F1: Az Orosz Nagydíj legütősebb balesetei – videó

A Forma-1-es Orosz Nagydíjat csak 2014 óta rendezik, de a szocsi helyszín három év alatt is produkált jó néhány húzós esetet.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Pars Krisztián autóját csúnyán összetörte a szerelője, nem lennénk a helyében

A sofőr és feltételezett utasa elszaladt a helyszínről. Mint kiderült, az autó az ismert sportolóé, Pars Krisztiáné, aki javítás miatt hagyta autóját a szerelőnél.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.