Hat éve feküdt autója hátsó ülésén a hulla

Kifizetetlen számlák miatt találtak rá

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.03.08. 07.00

Egy árverésre ítélt ház garázsában mumifikálódott holttestet találtak a végrehajtók. Erőszaknak nincs nyoma, az viszont furcsa, hogy a nőt legalább hat éve nem hiányolta a családja.

Titokzatos rejtély bontakozott ki a napokban a Michigan állambeli Pontiac városában: szerdán egy végrehajtás alá vont ház garázsába egy elhagyatott autót, abban pedig egy évek óta aszalódó, női holttestet találtak a hatóságok. A Jeep műszaki vizsgája 2008-ban lejárt, ezért a rendőrök úgy vélik, az egyelőre Pia Farrenkopfként azonosított holttest legalább hat éve lehet a garázsban. A slusszkulcs a gyújtászárban volt, de nem volt elfordítva, így nem valószínű, hogy szénmonoxid-mérgezés végzett a nővel. 

A nőt szomszédai kedves, de magának való emberként írták le, aki időről időre hetekre elutazott otthonról; eleinte alighanem ezért is nem keresték, később pedig úgy gondolták, biztosan elköltözött. Számláit csoportos beszedési megbízással fizette, a bankszámláján lévő, mintegy 54 ezer dollár pedig évekre elegendő fedezetet nyújtott ezekre – amikor a pénz elfogyott, a hitelintézet el akarta árvereztetni a házát, ekkor fedezték fel a hölgy maradványait. 
A hírek ellentmondásosak: egyes beszámolók szerint a holttest mumifikálódott, mások szerint csaknem teljesen elbomlott. A törvényszéki szakértők jelenleg a fogak alapján igyekeznek minden kétséget kizáróan megállapítani a holttest személyazonosságát. 
Pia Farrenkopfnak számos testvére volt, ám a családtagok nem igazán tartottak kapcsolatot egymással. “Évekkel ezelőtt, amikor meghalt édesanyánk, megpróbáltam őt elérni telefonon, de senki nem vette fel.” – mondta a halott egyik nővére, Paula Logan. 
Külön érdekes, hogy a nő háza és kertje kiváló állapotban volt; a jelek szerint a szomszédok időnként levágták a füvet az elhagyatott épület előtt.
Ha nem is évek, de hetek teltek el, mire egy fiatal párt megtaláltak a család garázsában. Romantikus együttlétük tragikusan végződött

Kommentek

Hamilton: Undorító, amit Ricciardo csinál

Lewis Hamilton azt mondja, kizárt, hogy Daniel Ricciardóhoz hasonlóan cipőből pezsgőzzön a dobogón.

Olasz fordítás

Egy legendás név, egy legendás roadster, 170 lóerős turbómotor, vászontető, és közvetlen kormányzás. Ugye milyen jól hangzik? Kipróbáltuk az MX-5 felpaprikázott olasz testvérét.

4 évig nem takarította ki az autót, ez volt benne

Csúnya látvány, ami főleg akkor fog szíven ütni, ha kedveled az autókat.

Furcsa platós Mazda MX-5 keresi új gazdáját

Megnyújtották a Mazda MX-5-ös tengelytávját, hogy platós hordárként üzemelhessen. Most pedig éppen eladó a szokatlan mű.

Így vágnak szét egy Porsche Panamerát a tűzoltók

A présgépbe dobás helyett inkább a tűzoltóknak adták az előszériás autót, hogy gyakorolják a mentést.

Egyre népszerűbb Oroszországban a Kamaz

Az orosz gyártó 2016-ban tovább növelte piaci részesedését. A legkeresettebb modellek között szinte csak Kamaz gyártmányokat találunk.

Hajmeresztő, mire képes 1 perc alatt az új Bugatti

Nem csak felgyorsul 400 km/órás sebességre a Bugatti Chiron, hanem meg is áll majd. Mindezt egy percen belül.

F1: Bottasnak megígérték, hogy mehet a Mercedeshez

A Williams főnöknője, Claire Williams elárulta, hogy fel sem merült, hogy Valtteri Bottast ne engedjék el a Mercedeshez, tavaly ugyanis ígéretet tettek neki, ha alkalom adódik, mehet egy nagycsapathoz.

Őrült hod rod lett a pusztulásra ítélt Porsche 911-esből

Alaposan átszabták amerikai mintára ezt a Porsche 911-est, a laposabb és hiányosabb kasztniba Chevrolet V8-as motor került.

Legendás francia filmet forgatott újra a Ford

40 éves filmet forgatott újra a Ford modern formában és egy piros Mustanggal a főszerepben.

Tekerd fel a hangerőt, mert itt az 5 legszebben szóló Porsche!

Ha valaki megkérdezné, hogy melyik az 5 legkirályabbul szóló Porsche, akkor már tudni fogod a választ.

Motorháztetőre vetette magát egy félnótás gyalogos

Rávetette magát a vétlen autósra, majd felháborodott, mint akit valóban elütöttek.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.