Kiderült, kikkel történik a legtöbb baleset

Fehér autó, L-es rendszám, csak bajt hoznak

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.02.21. 11.00

A Generali Biztosító adatbázisából kiderült, hogy 2013-ban a fehér színű autók szenvedték el a legtöbb balesetet.

A Generali Biztosító 2013-ban több százezer káresetet regisztrált, összesen 35 milliárdos értékben. A férfiak és a nők között szinte teljesen kiegyensúlyozott kárdarabszámokat látni, mivel azonban a női ügyfelek enyhén felülreprezentáltak a biztosítónál, mindez azt is jelenti, hogy a hölgyek arányaiban valamivel kevesebb balesetet szenvedtek, mint férfi társaik.
 
A Lászlók a több mint 6600 káresettel könnyedén előzték meg az Istvánokat (5800) és a Józsefeket is (5300). A nőknél a Katalinok (2300) és a Máriák között lényegében holtverseny született, utánuk következtek az Évák 2100 káresettel.

 Kiderült, kikkel történik a legtöbb baleset 1
A bak csillagjegyűek 17 500 káresettel magasan megnyerték a képzeletbeli versenyt. Második helyen gyakorlatilag holtverseny alakult ki a bikák és az ikrek között, míg a negyedik helyen a szűzek, az ötödiken pedig az oroszlánok végeztek. A nyilasok és a skorpiók találhatóak a lista utolsó helyein: a két csillagjegy szülöttei a 12 000 káresetet sem érték el.
 
A fehér járművek voltak a legnagyobb veszélyben tavaly (5800 baleset), a szürke (4400) és fekete járművek (2800) előtt. Az L-betűvel kezdődő rendszámú autók közel 12 900 esetben kerültek bajba, míg a második helyen az M-betűs autók (5800), a harmadik helyen pedig az K-betűsök (5600) végeztek.

Ibolya autóját hatszor törték fel hat hónap alatt. Mostantól elmés csapda várja a visszatérő szarkát. Kattints a képre és olvasd el ezt az igazán magyar történetet.

Kiderült, kikkel történik a legtöbb baleset 2

Kommentek

 • Jozscsi

  Ekkora f@szságot még nem olvastam. Ha én Béla vagyok, vízöntő, hupikék Polski Fiatom van, aminek “A”-val kezdődik a rendszáma, akkor soha nem lesz balesetem a statisztika szerint. Erre van ideje a sok herének a biztosítóban, hogy ilyen haszontalan statisztikákat készítsenek, aminek semmi értelme. A biztosítás váltásra meg heteket kell várni, hogy a sólyom körmű “Kiscsillag” megcsinálja a papírokat.
  Ha valaki bak, akkor ne vegyen olyan fehér autót, aminek “L”-el kezdődik a rendszáma főleg ha Katalinnak vagy Lászlónak hívják az illetőt, mert nagy esélye van rá, hogy baleset fogja érni. Gratulálok a biztosítónak és a vezess.hu-nak is!

 • kolompar

  Gáspár a nevem, piros a csillagos autóm, M-es a rendszámom, a statisztika szerint nem érhet baleset.

 • husky

  Már kifutott az L-es rendszám, na akkor most mi lesz??? Aki akkor kapott autót vagy olyan rendszámot, akkor az tahó???
  Ritka nagy fszság a javából. a fehér furgonosok egy része viszont beteg, ez sajna igaz! Látszik ahogy vezetnek.

 • Guevara

  Statisztika b@szki… Féri vagyok, László a keresztnevem, L-es a rendszámom, Ikrek csillagjegyben születtem, mondjuk az autóm nem fehér, de azért tessék megemelni a kötelezőmet! Igaz, 21 év alatt másnak nem okoztam kárt…
  Tulajdonképpen az ittas vezetés is biztonságos, ha a statisztikát nézzük, mert a balesetek döntő többségét józan vezetők okozzák…

 • Guevara

  * férfi

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.