Diákjaival szexelt vezetés közben

Két kalandja is volt a tanárnőnek

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.01.26. 07.30

Újabb tanárnőről derült ki, hogy visszaélt diákjai bizalmával: ezúttal egy férjezett irodalomtanár csábította el két tanítványát.

Alig néhány hét telt el azóta, hogy beszámoltunk a kiskorú tanítványait megrontó tanárnőről, és most egy újabb, hasonló eset került napvilágra. A nagy különbség, hogy míg az előző tanár egyedülálló volt, a harmincegy éves Lauren Harrington-Cooper, aki egy pennsylvaniai gimnáziumban tanított angol nyelvet és irodalmat, családos asszony: férjével közösen táncot oktatnak annak mozgásstúdiójában. 

Tavaly karácsony előtt robbant a bomba, amikor egy tizennyolc éves, végzős diák szülei pornográf nyelvezetű e-maileket találtak fiuk számítógépén – a levelezőpartner pedig nem volt más, mint az iskola egyik tanárja. 

A tanárnő férjével, illetve első letartóztatásakor

A tanárnő férjével, illetve első letartóztatásakor


A szülők azonnal panaszt tettek az igazgatónál, a tanárnőt felfüggesztették, a nyomozás pedig kiderítette, hogy a nő az ügy kirobbanását megelőző héten több alkalommal is elvitte autókázni a fiút, és az egy-másfél órás kirándulások során ismételten közösültek. 
A tanárnő a fiú húgán keresztül lépett kapcsolatba a fiúval: megüzente a lánnyal, hogy “dögösnek találja”, és elküldte neki a telefonszámát. 
Mint később kiderült, nem ez volt az első eset, hogy Mrs. Harrington-Cooper szemet vetett iskolája diákjára: 2013 októberében hasonló módszerekkel csábított el egy 17 éves fiút – igaz, ott “csak” csókolózásra és orális szexre került sor. 
A tanárnőt, akit az első letartóztatása után 25 ezer dollár (5,5 millió Ft) óvadék ellenében szabadlábon engedtek, a második eset felderítése után ismételten letartóztatták; majd azonos összegű óvadék letétele után újfent elengedték. Jelenleg orvosi felügyelet alatt áll, mivel a botrányok kirobbanása után megpróbált kárt tenni magában.
Ha a nőt bűnösnek találják a vádakban, akár hét év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Kommentek

 • Carlo77

  Ej egy ehhez hasonló tanárnő de jó lett volna a középsuliban.
  De hát nem volt szetrencsém.

 • Gnor

  Ez a csaj igazán szép. Elfajzott egy szar világ az ahol ezért lecsukják a nőt.

 • sforisek

  Egy gyilkossag 2-3 ev.
  Tanito neni kedves a 17 eves fiuval az 7 ev?!

 • grobi74

  De jó lett volna ha korepetál:-) Nem lecsukni kellene őt. A gyilkosokat sem dugják börtönbe pedig némelyikre ráférne 10 év.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

F1: Ilyen, amikor Verstappen trollkodik

Max Verstappen rajongói csak egy életnagyságú bábúval akartak fotózkodni, de a függöny mögött bujkált az igazi is.

Ezzel a busszal új értelmet nyernek az éjszakai utazások

A Neoplan Skyliner hálóbusszal egészen más értelmet nyernek az éjszakai utazások. Sör és üdítő a hűtőben, a diszkrécióról pedig a kisfüggönyök gondoskodnak.

F1: Apucival motorozott a kis Räikkönen – fotó

Nem lehet elég korán kezdeni…

Megújult a legfiatalosabb Lexus

Még frissebb megjelenés, még gazdagabb technológiai tartalom, még teljesebb körű biztonsági arzenál a Lexus NX kínálatában.

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.