Felfújt guminőt szállított, megbüntették

150 ezres bírság az élethű bábu miatt

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.09.12. 06.00

Megállították és megbírságolták egy partibusz vezetőjét, mert kilencszemélyes járművében tízen utaztak. Hiába mutatta, hogy a tizedik bizony csak szexuális segédeszköz, a rendőr zavarba jött, de nem engedett.

A negyvenegy éves Bash hosszú évek óta szállít bulizni induló csoportokat Manchester környékén. Azt mondja, ő már mindent látott ebben a szakmában. Nőnek öltözött férfiakat, férfinak öltözött nőket, és bizony felöltöztetett guminőket is szép számban. Azt hitte, nem érheti meglepetés, de csalódnia kellett: ráadásul nem is egyik utasa, hanem egy értetlen rendőr miatt. 

Azt hitte, mindent látott már, de mégsem: ilyen fafejűséggel még nem találkozott

Azt hitte, mindent látott már, de mégsem: ilyen fafejűséggel még nem találkozott


A járőr eredetileg azért állította meg a sárga kisbuszt, mert túlságosan hangosnak találta – igaza volt, a bent üvöltő zene és a villogó fények miatt felettébb zavaró jelenség lehetett az úton. Csakhogy amikor a sofőr lehúzódott, új problémát vett észre a rend őre: tízen voltak a kilencszemélyes buszban. Az csak egy guminő, válaszolta a sofőr, de a rendőr nem tágított, feljelentette Alit gépjármű szabálytalan üzemeltetéséért. 
A fél évvel ezelőtti eset után most hétfőn került sor az ügy tárgyalására, ahol az ügyészség fenntartotta a vádat, miszerint túl sokan utaztak az eleve veszélyesen közlekedő járműben. A sofőrnek nem volt pénze ügyvédet fogadni, így hogy minél fájdalommentesebben lezárhassa az ügyet, bűnösnek vallotta magát. A bíróság 438 font 12 penny (aktuális árfolyamon 156 084 Ft) megfizetésére kötelezte 
“Elveszítettem a hitem az igazságszolgáltatási rendszerben” – nyilatkozta a négygyermekes családapa az ítélet kihirdetését követően. 
Vannak pótlékok, és van az igazi. A legigazibb idén ötven éves, és milyen jól tartja magát! A jubiláló Porsche 911 előtt multimédiás összeállítással tisztelgünk. 

Kommentek

  • istvan66

    Nagyon boldog volnék, ha egy guminő miatt kellene elveszíteni hitemet az igazságszolgáltatásban. Sajna a valóság jóval túlmutat ezen. Különben a guminő is ember! Ma hozom létre a GÉSZ-t, a Guminők Érdekvédelmi Szervezetét. A rendőr nagyon felületesen végezte a munkáját, így Neki is ki lehetne tölteni egy ilyen csekket, csak úgy ügyésziesen: “A guminő nem volt becsatolva!” A sofőr pedig ne lázongjon addig, amíg ilyen felületes rendőrök vigyázzák a biztonságot!

  • magus

    Elvileg aki ember, annak van születési anyakönyvi kivonata, személyi igazolványa, és még sok hozzá köthető dokumentum. A guminőnek nincs semmi, és egy tárgy. Hogy kezelheti egy bíróság is emberként??? Van még hova fejlődni ennek a világnak.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Végtelenül egyszerű parkolást szúrt el ez a BMW-s

Két és fél perc tömény parkolási anomália, a végén pedig eljő a kiütéses győzelem is.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

100 új buszt kaptak a vidéki közlekedési központok

Összesen 100 vadonatúj, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Szokatlan koreográfiával űzi az unalmat ez a motoros

Aligha tanácsos ilyet tenni a forgalomban, védőfelszerelés nélkül meg pláne nem, de ezt a motorost épp most szállta meg az unalom.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

F1: Teljes valójában itt az új Williams

A Williams-csapat másodszor is leleplezte 2017-es autóját, ezúttal számítógépes grafika helyett már a valódi autóról készült fotókat nézhetjük.

Segítene parkolni a Magyar Telekom

A betonba épített szenzorok segítenének az autósoknak szabad parkolóhelyet találni a városokban.

Három hengerrel támad az új Ford Fiesta ST

1,5 literes háromhengeres turbómotorral érkezik a hothatchek közé a Ford Fiesta legsportosabb változata, az ST.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.