Egymilliárdért javíttatná új autóit a rendőrség

A legolcsóbb ajánlat nyer

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2013.09.02. 12.45

Nyílt közbeszerzést írt ki az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a 2012-ben vásárolt gépjárművei garanciális időn belüli karbantartására, javítására.

A közbeszerzés értéke nettó 977 millió forint. Az autók száma 2432: 1250 Opelről, 1055 Škodáról, illetve Volkswagenről és 127 Mercedesről van szó. A szerződéses időszak idén november 1-jétől 2016. április 30-ig tart.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt három üzleti évből fel tud mutatni legalább 800 Opel, 900 Škoda, 140 Volkswagen és 120 Mercedes márkájú gépjármű javítására vagy karbantartására vonatkozó referenciát.

Az ajánlattételi határidő október 14. A legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes. Az értékelendő kritériumok között szinte azonos súllyal szerepel a gyári kiskereskedelmi alkatrész nettó listaárából adott kedvezmény, továbbá a szerelő- és javító szakmák rezsióradíja.

(Forrás: MTI)

Kommentek

  • julihanna

    Ha garanciális akkor miért kerül pénzbe? Tudja valaki?

  • Jeas

    Mert ezek a kocsik úgy újak, hogy bérlik őket, ha jól tudom 5 évre, ezáltal nem olyan mintha az Opel Magyarország által kaptuk volna, ez egy Svájci cég egyébként. Ezért is van, hogy hirtelen eltűntek a Fordok, Octáviák nagy része (nehéz is lenne itt értékesíteni őket), mert újrakötik a szerződést, újabb kocsik jönnek… Kicsikét bonyolult, de erről is lehetne szerintem egy cikket írni.

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

Nem hitt a szemének a magyar szerelő, amikor a Skoda alá nézett

Facebookon kaptuk a fotókat Miklóstól, aki még nem nagyon találkozott ilyen gyári hibával pályafutása alatt.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. Az európaiak egészségével szórakoznak a buherálók.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.