Mostohalányával szexelt a kocsiban

Általános iskola kapujában hancúroztak

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.08.28. 06.00

Ha az embernek rejtegetni valója van, intézze diszkréten a dolgait. Egy amerikai férfi birtokháborítással és kábítószer birtoklásával súlyosbította a tényt, hogy felesége lányával szeretkezett.

Most vasárnap délután egy idegen autót vett észre egy járőröző rendőrautó a floridai Deltona általános iskolájánál. Amikor odamentek a nyolcéves Toyotához, hogy szóljanak a sofőrnek, magánterületen vannak, meglepő dolgot vettek észre. A vezető, az 52 éves Barry D. Thompson nagyon rejtegetni próbált valamit a hátradöntött utasülésen. 

Mint kiderült, a valami valaki volt: egy huszonkilenc éves lány. A férfi, akinek a rendőr szólt, hogy ugyan húzza már fel a sliccét, saját mostohalányával hempergett autójában. Ehhez keresett félreeső helyet, de az iskola bekamerázott parkolója mégsem bizonyult szerencsésnek: ha afférja miatt elengedték is volna, birtokháborítás miatt mindenképpen le kellett, hogy tartóztassák – lányát és szeretőjét egy figyelmeztetéssel elengedték. 

Nem volt mellébeszélés: a helyi iskola egy hosszú zsákutca, a Tanulás fasor végén áll. Ide csak szándékosan mehet az ember

Nem volt mellébeszélés: a helyi iskola egy hosszú zsákutca, a Tanulás fasor végén áll. Ide csak szándékosan mehet az ember


Ezzel azonban még nem volt vége Mr. Thompson kálváriájának, mert az utasülés mögött egy fiolában ötvenegy darab Dilaudidot (utcai szlengben ‘gyógyszertári heroint’) találtak. Mivel nem tudott receptet felmutatni, ez kábítószerrel való visszaélésnek minősült. Az ekkor már nagyon ideges férfi úgy gondolta, megpróbálja kimagyarázni magát, de ez is visszafelé sült el: azt találta ugyanis megosztani a rendőrökkel, hogy éppen szabadlábon várja egy másik ügyhöz kapcsolódó tárgyalását, és ennek a feltételei nem tették lehetővé az erős nyugtató felírását. 
Mindenesetre most már egy másik ügy is vár rá. A birtokháborításért ötszáz, a hidromorfon hatóanyagú szer birtoklása miatt ötezer dollárban (összesen 1 265 000 forint) állapították meg az óvadék összegét. Bár ki tudja, ezek után szerencsés-e egyáltalán hazamennie az asszonyhoz…
Thompson úr mindössze két éves volt, amikor megszületett egy legenda, amelynek utasülését alighanem többször döntötték hátra az évtizedek során, mint a floridai Toyotáét… Az ötven éves Porsche 911-ről különleges összeállítással emlékezünk meg.

És ezt látta már? Alonso 280-nál csúszott meg, de tolta tovább!

Kommentek

  • v_johny

    Hát, tud élni…

  • xxlpityu

    A képen egy hármas golf van, nem egy toyota (ha már egy autós oldalon vagyunk….).

  • istvan66

    Mr.Thompson! Települjön le magyarországon, itt nem fogják zaklatni magánügyei miatt: fogy a magyar és jól is jöhet egy besikerült baba! Nálunk az asszony nemhogy eltanácsolja, hanem felkínálja 12 esztendős leányát, csakhogy ne hagyja el Őt. Ez ám a paradicsom!

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

Eladja a Ducatit az Audi?

A hírek szerint a Volkswagen-csoport megkezdte az olasz sportmotor-márka eladásának előkészítését. A Ducati Ferdinand Piëch szíve csücske volt.

Kémfelvételen a Škoda Yeti utódja

Karoq néven érkezik egy hónap múlva a második generációs kompakt Škoda SUV. Csehországban lefilmezték egy prototípusát.

Nem működik a Toyota stratégiája

A világ minden részén népszerűek a plug-in hibridek – mindenütt, kivéve Kínát. Az ázsiai ország miatt a Toyota kénytelen lesz újragondolni stratégiáját.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.