Meztelenül motorozott a részeg nő

Kéz nélkül, hátradőlve száguldott az autópályán

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.08.23. 06.00

Az Urat hangosan éltetve, elengedett kézzel száguldott el egy rendőrjárőr mellett egy motoros az USA Wisconsin államában. Kigombolt bőrdzsekije alatt anyaszült meztelen volt, ami nem jött jól, amikor végül hatalmasat esett.

Motoros körökben ugyan nem szokatlan jelenség az alulöltözött hölgy, ám ők elsősorban találkozókon, ott is a hátsó ülésen szoktak előfordulni. Talán ezért is lepődtek meg azok a rendőrök, akik mellett kiabálva, széttárt karral húzott el egy női motoros, akin deréktól felfelé nem volt semmi, csak egy kigombolt bőrdzseki.

A motoros ugyan nem lépte át a megengedett sebességet, de kifejezetten agresszíven vezetett, ijesztgette az autósokat, bekiabált az ablakokon, ide-oda billegett a többsávos úton 
A rendőrök több kilométeren át követték a veszélyesen imbolygó, olykor lelassító, máskor nagy gázt adó motorost, kollégáik pedig lezárták az autópályát, nehogy tömeges balesetet okozzon a meztelen ámokfutó 
A nő végül az aszfalton végezte, de csodával határos módon felrepedt állán kívül nem esett baja. 
Az viszont egyértelmű volt, hogy a vallásos szövegeket kiabáló asszony teljesen részeg volt, sőt, mint később kiderült, be is volt gyógyszerezve. Ez volt egyébként a második ittas vezetéshez köthető letartóztatása – igaz, az első alkalommal a sztriptízt kihagyta a programból.
Meztelenül motorozni az autópályán? Így is lehet feltűnést kelteni. Biztosabb és biztonságosabb azonban a Porsche ötven éves receptje. Az idén fél évszázados 911-esről interaktív összeállításunkban emlékezünk meg.

Kommentek

  • Albazo

    Először kéz nélkül motorozott utána azt írják,hogy elengedett kézzel..hm ezt nem értem hogyan lehet kéz nélkül elengedett kézzel motorozni.

  • menőmanó

    Hol látni itt MEZTELEN motorost???

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.