Tankoljon utasbiztosítást

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2013.07.16. 11.00

Ötletes akcióval próbálja rávenni az autósokat a MOL, hogy prémium üzemanyagot tankoljanak. Utasbiztosítás jár a drágább nafta mellé.

Új akciót hirdetett töltőállomásian a MOL, amelynek keretében tankoláskor minden liter EVO NEO prémium üzemanyag ára egy nap külföldön is érvényes közlekedési balesetbiztosítást tartalmaz.

A biztosítás a gépjármű vezetőjére és a baleset időpontjában a gépjárműben tartózkodókra is kiterjed. A közlekedési balesetbiztosítást a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. szolgáltatja.

Az akció szeptember 29-ig tart, de a biztosítási tartam az akció időtartamán túl is érvényes. (Pl. ha szeptember 29-én tankol a vásárló 45 liter prémium üzemanyagot, a biztosítási szolgáltatásban változatlan feltételek mellett 45 napig részesül, annak ellenére, hogy az akciós időtartam lejárt.)

A biztosítás feltétele, hogy a prémium üzemanyag tankolását igazoló bizonylatra felvezessék annak a járműnek a rendszámát, amelyre a biztosítás vonatkozik, illetve lepecsételjék a töltőállomás bélyegzőjével. A rendszámmal és bélyegzővel ellátott bizonylatot egy esetleges kárrendezés során be kell mutatni, ezért a bizonylatot meg kell őrizni.

Egy budapesti MOL töltőállomáson a cikk megjelenésekor az alábbi árakon lehetett hozzájutni az üzemanyagokhoz normál 95: 423,9 Ft, normál gázolaj: 433,9 Ft, az EVO NEO benzin: 464,9, az EVO NEO dízel: 470,9 Ft. Ebből következik, hogy 41 illetve 37 forintért lehet egy-egy napi biztosításhoz jutni. 

Kommentek

  • Robcsek07

    Ez egy parasztvakítás. Ha az autó balesetet szenved a benne ülő utasok biztosítva vannak a kötelező gépjármű felelősség biztosítás terhére. Igaz a sofőr nincs, amennyiben ő volt a vétkes.
    Ezt sokan nem tudják.

8000 kilométer kevesebb mint 4 nap alatt

A Goodyear az új abroncsa bevezetését azzal ünnepeli, hogy próbára teszi a gumikat Rainer Zietlow világrekord kísérlete során. A pilóta és csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a 8000 kilométeres, Dakartól Moszkváig tartó távot kevesebb mint 4 nap alatt teszi meg.

Jeep Yuntu: rejtélyes jövőkép

A közeljövő kínai Jeep modelleinek formai és technológiai koncepcióját vázolja az a hétszemélyes tanulmányautó, amelyről szinte semmit nem árultak el.

Dühös tulajdonosok perelik a Teslát

Csoportos keresetet adtak be a Tesla ellen a cég kaliforniai ügyfelei. Állításuk szerint életveszélyes kísérletbe kényszerítette  őket a cég az Autpilot szoftver idő előtti aktiválásával.

Nem tetszik a KRESZ-tábla? Beperelheted a kihelyezőjét

Jövőre jogi lehetőség nyílik az autósok, gyalogosok, vagy bárki számára, hogy levetethessék a nekik valamilyen okból nem tetsző KRESZ-táblákat.

Közösen állnak ki a Visegrádi Négyek a protekcionizmussal szemben

Közös álláspontot fogadtak el a Unió piacán kialakult versenykorlátozó intézkedésekkel szemben a Visegrádi Négyek fuvarozó vállalkozásait tömörítő érdekképviseletek. 

F1: A McLarennek és a Williamsnek drukkol Hamilton

A háromszoros világbajnok Mercedes-pilóta, Lewis Hamilton reméli, hogy a két patinás brit csapat lehet még ellenfél számára a világbajnoki küzdelemben.

Kemény balesetet mesél el egy magyar kamionos, videóra vette az egészet

A magyar sofőr előtt kalapot emelünk, azonnal megállt és kiszállt segíteni. Az egészet rögzítette a fedélzeti kamera.

Egy kiscica miatt zárták le az ország legfontosabb útját

Elárvult kölyökmacska nyávogott egy nyolcsávos szupersztráda elválasztó sávján Abu-Dzabiban. A tűzoltóság nem teketóriázott, irdatlan torlódás árán megmentették az állatot.

Na így töltenek elektromos autót a kazincbarcikai lakótelepen

Örök kérdés a villanyautókkal kapcsolatban, hogy mi lesz a lakótelepen élőkkel, akik otthon szeretnének tölteni, és nincs a közelben töltőoszlop? Ma az egyetlen megoldás, amire gondolhatnak, az egy jó hosszú, ablakon kilógatott vezeték.

Ez a videó a bizonyíték, hogy Pesten sokan birkamód közlekednek

Krisztián nem bírta cérnával, de nem csodálkozunk, hiszen pár perc alatt több olyan helyzettel is találkozott Budapesten, ami balesettel is végződhetett volna, ha nem figyel.

Csillag született

A DB9 fénye alaposan megkopott. Az Aston Martin 2004 óta próbálta feléleszteni különböző átdolgozásokkal a modell egykori csillogását – sikertelenül. De most változik a helyzet! A vadonatúj DB11 megérkezett és úgy ragyog, mint még soha. Nem fogja vissza magát, motorja V12-es és biturbó.

Titkos magánéletéről beszélt Vettel

Privát életét is érintő interjút adott a Forma-1 négyszeres világbajnoka. Szóba került az otthona, félelme, bosszúsága, vágyai.

F1: Nem Brawn rúgatta ki Ecclestone-t

A Forma-1 sportszakmai irányítója, Ross Brawn cáfolta, hogy ő kérte volna Bernie Ecclestone eltávolítását ugyanakkor nem tagadja, hogy elég nehéz lett volna a közös munka.

Hazatért végre az utolsó Ikarus

Tizenöt évig szolgált külföldön a magyar ritkaság, de most már végleg itthon marad.

Szexi tánc okozott tragédiát

Meggondolatlan kamaszlány szexinek tartott táncba kezdett a közlekedő autók mellett, meg is lett az eredménye.

Üzemanyagcellás kamiont tesztel a Toyota

A Los Angeles-i kikötő és környéke extrém teherforgalmát kívánja környezetbarátabb mederbe terelni a Toyota.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.