Lehányta a rendőrautót a cserbenhagyó autós

Rendőr mellett nem jó rosszul lenni

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.06.20. 06.00

Az ittas autósok többnyire megpróbálnak úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben volna. Amikor ez nem sikerül, akkor általában már nagy a baj.

A közlekedési rendőrök élete eleve nem habostorta, de valahogy Floridában mintha különösen flúgos ügyeket kapnának szegény járőrök. 

Vegyük például Ryan T. Fletchert, aki múlt szombaton autójával nekiment egy parkoló járműnek, majd elegánsan továbbhajtott, mielőtt megérkeztek volna a helyszínelők. A hatóság persze nem hagyhatta ennyiben az ügyet, felkutatta és még aznap este letartóztatta az illetőt. 
A 28 éves orlandói fiatalembernek természetesen ennyi idő alatt nem sikerült kijózanodnia: miközben a rendőrautóhoz kísérték, hogy megfúvassák vele a szondát, öklendezni kezdett, majd lehányta a rendőrautó oldalát. 
Ez utóbbit “a letartóztatással szembeni, erőszakmentes ellenszegülésként” értelmezték, és nem segítette a helyzet megoldását – mint ahogy a férfi korábbi három, ittas vezetéssel kapcsolatos ügye sem. 
Végül 6100 dolláros (1,4 millió forint) bírságot szabtak ki rá – ebből ötszázat (115 000 Ft) tett ki a rosszullét és annak nem kívánatos következményei. 

Ryan T. Fletcher. Már törött orral találtak rá a rendőrök

Ryan T. Fletcher. Már törött orral találtak rá a rendőrök


Nem ez az első, és nem is a legviccesebb alkalom, amikor gyanúsítottak testi származékaikkal locsolnak meg egy floridai rendőrautót. 
Az alábbi videón látható jelent például egy éve történt. A járőr a rendőrautóhoz rendeli a vezetőt, és mire rájön, hogy ő tévedett, minden rendben a gyanúsított és járműve körül (és ezt közli is szívélyesen az anyósülésen utazó anyukával), az autós, aki már az elején motyogott valamit a dolog halaszthatatlan mivoltáról, nem bírja tovább a várakozást, és lepisili az autó orrát. 
Bocsánatkéréssel fűszerezett búcsú helyett így lett végül mégis (az eredeti tervekkel összhangban) bilincs és erőteljes feddés a furcsa autós osztályrésze.

Kommentek

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

Nem hitt a szemének a magyar szerelő, amikor a Skoda alá nézett

Facebookon kaptuk a fotókat Miklóstól, aki még nem nagyon találkozott ilyen gyári hibával pályafutása alatt.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. Az európaiak egészségével szórakoznak a buherálók.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Ezt a parkolást már 14 millióan látták, nem csodálkozunk

A videó nem friss, de mi eddig nem találkoztunk vele. Facebookon hívta fel rá figyelmünket olvasónk. Köszönjük, kár lett volna kihagyni.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

125 éves a ketyegő, amit csak dízelmotornak neveznek

Rudolf Diesel német gépészmérnök százhuszonöt éve, 1892. február 28-án adta be szabadalmát belső égésű motorjára. A később róla elnevezett dízelmotor alacsonyabb fogyasztása miatt a benzinüzemű Otto-motorok komoly konkurense lett, s ma is sok közúti, vízi és vasúti jármű erőforrása.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Tíz fotón a tökéletes autó

“Amikor el kellett búcsúznom ettől a szívfájdítóan csodálatos géptől, szabályosan meggyászoltam.”

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.