Ajánlatot tett a yardnak a részeg autós

A rendőröket és saját magát is fogdosta

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.05.21. 06.00

Egy autóban vodkázó nőhöz hívták ki a rendőröket Bristolban. A hölgy örült a járőr érkezésének, annyira, hogy ott helyben el is mélyítette volna velük a kapcsolatát. Szexuális zaklatással vádolják.

Fékezhetetlen étvágya lehet (a nyitóképünkön már a tárgyalásra igyekvő), 41 éves Celina Hodge-nak: noha autójában már ült egy férfi utas, az őt igazoltató járőrt is meghívta, hogy csoportosan múlassák az időt. 

Amikor lakossági bejelentés érkezett a nagy-britanniai Bristolban egy, a volán mögött alkoholt fogyasztó autóvezetőről, a helyszínre kiérkező rendőrök nem tudták, hogy egészen sajátos támadással kell szembe nézniük. Celina Hodge harsány jókedvvel üdvözölte a járőröket, akik, bár egyértelmű volt, hogy ‘rendkívüli mértékben ittas’, meg akarták szondáztatni. 
Az asszony ekkor megmarkolta az egyik rendőr fenekét, és megdicsérte, hogy milyen izmos. 
Ezt követően az asszonyt letartóztatták, ám miközben a rendőrautóba tuszkolták, azt javasolta a két rendőrnek, hogy inkább hármasban menjenek el valami vidám helyre. A rendőrök állítása szerint az ajánlat konkrét volt és félreérthetetlen.
A kínos jeleneteknek ezzel nem volt vége: amikor a rendőrőrsön meg akarták ismételni a sikertelen szondázást, illetlen mozdulatokat tett a szájába vett szondával, majd a biztonsági kamerába nézve elkezdte magát simogatni. 
Az április 25-i eset után múlt héten volt az ügy első tárgyalása. Celina Hodge jóval kevésbé harsányan ült a vádlottak padján, sőt: a tízperces előzetes meghallgatás során semmit nem szólt, csak a nevét erősítette meg. 
Az ittas autóvezetéssel kapcsolatos tárgyalása júliusban folytatódik, a szexuális zaklatás vádjában még nem tűzték ki a tárgyalás időpontját.

Kommentek

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

16 ezer kilométeres túrára indul a Nissan Leaf

Egy e-mobilitási szervezet benevezett egy Nissan Leafet a barátságos, de kíméletlen Mongol-ralira. 16 ezer kilométert kell megtennie a villanyautónak.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

F1: Már jövőre jöhet a New Jersey-i futam?

Felpörögtek az események az USA-ban, három helyszínen is folyik a Forma-1-es futam előkészítése.

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

F1: Alonso jutalékot kér Buttontól

Fernando Alonso nyugodtan készül az Indy 500-ra, biztos benne, hogy a McLaren nélküle is meglesz Monacóban. Bár pontszerzési esélye lenne Monte-Carlo utcáin, Indianapolist nagyobb lehetőségnek látja.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.