Dühében eldózerolta a szomszédja házát

Négy lakóház, egy pick-up és a környék áramellátása bánta a vitát

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.05.12. 07.00

Sajátos módon tett pontot régóta fennálló nézeteltérésük végére egy Washington állambeli férfi: erdészeti munkagépe nyergébe pattant, és letörölte a föld színéről a szomszéd otthonát
Amióta világ a világ, a szomszédok rendszeresen vitáznak a telekhatáron, az azonban, ahogy az 51 éves Barry Alan Swegle lezárni kívánta konfliktusát 74 éves szomszédjával, túlmegy minden határon – méghozzá akadály nélkül. 

Szemtanúk állítása szerint az USA nyugati partján, Washington állam Port Angeles nevű városkájában élő Mr Swegle tegnapelőtt, pénteken reggel obszcén mutogatásba kezdett telekszomszédja, Dan Davis felé, majd délelőtt fél tizenkettő környékén tovább nyomatékosította, mennyire nem kedveli nyugdíjas szomszédját 
Felpattant International Harvester TD-25 típusú munkagépe nyergébe, és átruccant a szomszéd telekre egy kis tereprendezésre. 
Áthajtott a nyugdíjas férfi teherautóján, letaposta a kerítést és egy távvezeték-oszlopot, aminek következtében több ezren maradtak áram nélkül. 
Ezt követően letépte egy harmadik szomszéd házának sarkát, majd Davisék otthona felé haladt tovább, ahol szomszédja felesége, Mrs. Davis tartózkodott. Férje az utolsó pillanatban, telefonon figyelmeztette az asszonyt, hogy hagyja el az épületet, amelyet Swegle letépett alapjairól és odébb tolt a buldózerrel. 
Az őrjöngő Swegle-t, aki ezt követően további épületek felé vette az irányt, végül a helyszínre kiérkező, fegyveres rendőrök állították meg.

Kommentek

  • hdj80

    Valami hasonlót kéne itt is pár politikusbűnözőpatkány hajlékával,hogy kapjanak már a fejükhöz.Az ország a népé,nem az övék.

  • Levrone

    hdj80: Ugyan nem illik ide a politika, de teljesen egyetértek veled… :-)

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

16 ezer kilométeres túrára indul a Nissan Leaf

Egy e-mobilitási szervezet benevezett egy Nissan Leafet a barátságos, de kíméletlen Mongol-ralira. 16 ezer kilométert kell megtennie a villanyautónak.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

F1: Már jövőre jöhet a New Jersey-i futam?

Felpörögtek az események az USA-ban, három helyszínen is folyik a Forma-1-es futam előkészítése.

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.