Lövöldözni vitte gyerekeit az anya

Hatvan autót rongáltak meg

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.04.30. 06.00

Bilincsben vittek el otthonából egy amerikai minta-anyukát. A vád: légpuskát vett gyerekeinek, és arra biztatta őket, hogy lövöldözzenek ki autójuk ablakán, míg ő végighajt a kertvárosban.

Bilincsben vittek el otthonából egy amerikai minta-anyukát. A vád: légpuskát vett gyerekeinek, és arra biztatta őket, hogy lövöldözzenek ki autójuk ablakán, míg ő végighajt a kertvárosban.

Bilincsben vittek el otthonából egy amerikai minta-anyukát. A vád: légpuskát vett gyerekeinek, és arra biztatta őket, hogy lövöldözzenek ki autójuk ablakán, míg ő végighajt a kertvárosban.


Azt mondják, a gyermek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy tartalmasan töltsön el időt szüleivel. 
A közösen elkövetett vandalizmus azonban aligha szerepel a szakirodalomban ajánlott tevékenységek között, egy 43 éves Long Island-i (USA, New York) anyuka mégis úgy gondolta, hogy ez lenne a legcélravezetőbb módja a családi összetartozás erősítésének. 
A vádirat szerint Susan Becker légpuskákat és csúzlikat adott 13 éves fia és 15 éves lánya kezébe, még gyerekeinek egyik barátját is felfegyverezte, és meghívta a közös pusztításra. 
Végighajtott három kertvároson, amíg a srácok a hátsó ülésről a parkoló autókra, illetve a házakra lövöldöztek. Magának nem vitt fegyvert, volt nála viszont néhány tojás, azokkal ő is beszállt a mókába. 

A nő gyermekei és férje az előzetes meghallgatáson. Nem nyilatkoztak

A nő gyermekei és férje az előzetes meghallgatáson. Nem nyilatkoztak


A rendőrségre több mint hatvan bejelentés érkezett. 
A kár jelentős, mert bár a légpuska lövedéke betörni nem tudta sem az autók, sem a házak ablakait, annyira mégis megrongálta azokat, hogy cseréjük elkerülhetetlen. Több autónak a fényezése sérült meg. Egy sértett arról számolt be, hogy megvágta a kezét a belőtt ablaküveggel.
A büntetlen előéletű asszonyt múlt szombaton tartóztatták le otthonában. 
Az előzetes meghallgatáson harmincezer dollár (7 millió Ft) óvadékot állapított meg a bíróság; a tárgyalást két hónapra elnapolták. 
A védőügyvéd szerint a sajtó csak a vád álláspontját mutatja be, ám arról, hogy mi is történt valójában, egyelőre nem hajlandóak nyilatkozni. 
Susan Becker szomszédai teljes értetlenséggel fogadták a hírt. “Susan csodálatos ember, nagyszerű anya, jó szomszéd. Rendszeresen jár templomba. Elképzelhetetlen, hogy ilyesmit tegyen.”

Kommentek

  • Szöcske

    Nem volt senkinek egy rendes puskája visszalőni?Mer a bornyú másból nem tanul!

Zseniális vagy haszontalan ez a kreatív ötlettel feldobott ablaktörlő?

Télen áldás a tökéletes működő ablaktörlő, de ennek elérése nem egyszerű feladat. Ez a furcsa rendszer a jegesedés ellen küzd, többet erővel, mint ésszel.

Durva robbanásra képes a fagyban kocsiban hagyott kóla

Aki nem akar tetőkárpitra fagyott cukros löttyel szembesülni, az jobb, ha nem hagy éjszakára a kocsiban dobozos üdítőt.

F1: Elcsábítják a Mercedes nagyágyúját?

Brit sajtóértesülések szerint fennáll a lehetősége, hogy a Mercedes technikai főnöke, Paddy Lowe az egyik rivális csapathoz igazoljon.

Az autó, ami 2,5 literrel beéri

Nincs megelégedve az alternatív járművek jelenlegi felhozatalával? Mit szól a tüzelőanyagcellás Toyota Mirai-hoz? Kipufogóján csakis forró levegő távozik, azaz gőz.

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

F1: Rosberg ennyi milliárdról mondott le önként

Nico Rosberg nagyon sok pénzről mondott le önként és dalolva a visszavonulással.

F1: A Williams hibákat vár az újonctól

A Williamsnél fel vannak készülve rá, hogy a jövőre bemutatkozó 18 éves versenyzőjük, Lance Stroll bukdácsol majd a Forma-1-ben.

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Ennyivel lesz gyorsabb az F1 jövőre

Valtteri Bottas, a Williams pilótája szerint a 2017-es autókkal kettő-öt másodperccel javulhatnak a köridők az idei szezonhoz képest. Max Verstappen nagyobb fizikai megterhelést vár.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

F1: A Merci hibázott, amikor rászólt Hamiltonra

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke egy interjúban azt mondta, hogy rossz döntést hozott az alakulat, amikor a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon gyorsításra kérte Lewis Hamiltont.

F1: Alonso nem megy a Mercedeshez

Fernando Alonso felfedezője, menedzsere, “második apja”, Flavio Briatore azt állítja, hogy a spanyol biztosan nem megy a Mercedeshez 2017-re, tiszteletben tartják a mclarenes szerződést.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.