Feladta magát a családot kiirtó gyorshajtó

Egy börtönviselt férfi ölte meg a gyermeküket váró fiatalokat

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2013.03.08. 06.00

Százzal rohant bele a várandós fiatalasszonyt szállító taxiba, a szemtanúk felszólítása ellenére elhagyta a helyszínt. A baleset másnapján az újszülött is elhunyt.

A 44 éves Julio Acevedo vezette azt a BMW-t, amely múlt vasárnap hajnalban összeütközött a Nathan és Raizy Glaubert szállító taxival.


A fiatal házaspár első gyermekét várta. Éppen a nőgyógyászhoz indultak volna, mert a feleség úgy érezte, gond van a babával, amikor otthonuktól néhány háztömbnyire 60 mérföld/óra (96 km/óra) sebességgel oldalról beléjük rohant egy BMW.

A nagy erőkkel lefolytatott rendőrségi nyomozás során kiderült, hogy az autót egy bizonyos Julio Acevedo vezette. A 44 éves gyanúsított még bujkálás közben, egy barátja közvetítésével felhívta az egyik hírcsatorna tudósítóját, és elmondta: azért hajtott gyorsan, mert fegyveresek üldözték.

“Láttam, hogy pisztolyt rántanak, ekkor visszaültem a kocsiba, és elmenekültem. A taxi a semmiből került elém, és már nem tudtam megállni.” – mondta el Acevedo, aki a kilencvenes éveket börtönben töltötte: tíz évet kapott, miután lelőtte legjobb barátját.

A rendőrség nem tud arról, hogy a baleset estéjén lövöldözés lett volna a környéken.

“Azért futottam el, mert féltem, hogy utánam jönnek és megölnek. Fogalmam sem volt, hogy mit okoztam. Rettentően sajnálom, nem vagyok rossz ember. Ügyvéd jelenlétében kész vagyok feladni magam.”

Acevedo, akit alig néhány héttel korábban ittas vezetés miatt tartóztattak le, egy barátja háza elől ‘vette kölcsön’ az autót, hogy ‘kocsikázzon egyet’.

Az ütközés ereje olyan hatalmas volt, hogy a taxinak kiszakadt, és a hátsó ülésre repült a motorja. Az első ülésen ülő férj a helyszínen, hét hónapos terhes felesége a kórházban hunyt el.

Gyermeküket világra segítették az orvosok, ám 24 órával később őt is elveszítették.

Kommentek

  • accelerate.

    Két év kötelet neki!

  • Dino871

    Ha halálbüntetés járna gyilkosságért akkor most ez a család tovább élhetett volna boldogan.
    Mocskos féreg….és még mennyi ilyen van….

Eladja a Ducatit az Audi?

A hírek szerint a Volkswagen-csoport megkezdte az olasz sportmotor-márka eladásának előkészítését. A Ducati Ferdinand Piëch szíve csücske volt.

Kémfelvételen a Škoda Yeti utódja

Karoq néven érkezik egy hónap múlva a második generációs kompakt Škoda SUV. Csehországban lefilmezték egy prototípusát.

Nem működik a Toyota stratégiája

A világ minden részén népszerűek a plug-in hibridek – mindenütt, kivéve Kínát. Az ázsiai ország miatt a Toyota kénytelen lesz újragondolni stratégiáját.

Rekordévet zárt a Mercedes Magyarországon

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. tavaly közel 190 ezer gépkocsit gyártott Kecskeméten, 3,8 százalékkal többet, mint 2015-ben.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

Alonso: A célba érés már nagy eredmény lenne

Fernando Alonso 2017-ben Forma-1-es versenyen még nem jutott el a kockás zászlóig, reméli, hogy a frissített Honda-motorral Szocsiban legalább a célba érés összejön végre.

F1: Szocsiban annyi a kanyarlevágós trükknek

Az FIA fekvőrendőröket szereltetett fel a szocsi pálya 2. kanyarjának bukóterébe, mostantól nem lehet ügyeskedni.

F1: Az Orosz Nagydíj legütősebb balesetei – videó

A Forma-1-es Orosz Nagydíjat csak 2014 óta rendezik, de a szocsi helyszín három év alatt is produkált jó néhány húzós esetet.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Pars Krisztián autóját csúnyán összetörte a szerelője, nem lennénk a helyében

A sofőr és feltételezett utasa elszaladt a helyszínről. Mint kiderült, az autó az ismert sportolóé, Pars Krisztiáné, aki javítás miatt hagyta autóját a szerelőnél.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.