Családja szeme láttára gázolta halálra a tomboló nő

18 méteren át cipelte motorháztetején

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2013.03.07. 06.00

A kétgyermekes anya bevásárlásból indult volna haza, amikor szóváltásba keveredett egy másik asszonnyal. A vita bizarr, tragikus véget ért.

A kétgyermekes anya bevásárlásból indult volna haza, amikor szóváltásba keveredett egy másik asszonnyal. A vita bizarr, tragikus véget ért.

A kétgyermekes anya bevásárlásból indult volna haza, amikor szóváltásba keveredett egy másik asszonnyal. A vita bizarr, tragikus véget ért.


A 33 éves Christie McHugh éppen befejezte az esti vásárlást, és indult volna haza észak-londoni otthonába, amikor kiderült, hogy egy Vauxhall (Opel) Insignia túl közel parkolt hozzájuk, ezért képtelen volt hathónapos csecsemőjét rendesen bekötni a gyermekülésbe.

Mivel a vezető, egy hivatalosan nem azonosított hölgy, még az autóban ült, Mrs. McHugh megkérte, álljon odébb. A nő erre nem volt hajlandó; a szemtanúk állítása szerint ekkor kezdődött a veszekedés.

Az asszony férje, egy helyi építőipari munkás, és az autóban ülő másik gyermekük, az ötéves Max, tehetetlenül nézte, ahogy a vita egyre jobban elfajult.

A szabálytalanul parkoló nő végül el akart hajtani.

Ez az oszlop törte be Christie McHugh koponyáját. Angliában nyolcvan éve jelzi póznára szerelt sárga fény a gyalogátkelőhelyeket.

Ez az oszlop törte be Christie McHugh koponyáját. Angliában nyolcvan éve jelzi póznára szerelt sárga fény a gyalogátkelőhelyeket.


A személyi titkárként dolgozó Christie McHugh ekkor, mindmáig tisztázatlan körülmények között, az Insignia motorháztetején kötött ki.

A távozó autós ennek ellenére nem állt meg, és a parkoló kijáratáig magával hurcolta a kétgyermekes anyát. Ott hirtelen fékezve megállt, minek következtében az asszony a járdára esett, és a zebrát jelző fémoszlopnak ütötte a fejét.

Mrs. McHugh a helyszínen meghalt. A Vauxhall vezetője elhajtott; a rendőrség később letartóztatta, majd óvadék fejében szabadon engedte.

Forrás: telegraph.co.uk

Kommentek

 • kocogok

  A gazdag az mindenhol bunkó! Azt hiszi, azt csinálhat, amit akar! De ezek közül is a legnagyobb bunkók a magyar gazdagok!

 • drita

  Furcsa hozzászólás…Ki számít gazdagnak szerinted? Ebben a cikkben nem látok vagyoni helyzetre való utalást….Aki nem panaszkodik az gazdag? Ja, és persze jóóó nagy bunkó! Valaki egyszer azt mondta, hogy akinek számítógépe és/vagy okostelefonja van és netezik az gazdag, és persze bunkó, főleg ha még magyar is:(

 • drita

  Tehát mi ketten most gazdag bunkók vagyunk…:)

 • Holiday

  kocogok!
  Ezen sokat gondolkodott? Kár volt…

 • Fogash73

  @kocogok:
  gondolom neked az a gazdag, aki gazdagabb, mint te, ugye? Vagy az, akinek olyan autója van, aminek a nevét se tudod kimondani?
  bármelyik is igaz, gratulálok…

 • N.JOZEF44

  ELÉG SZOMORÚ HOGY EGY IJEN KÖZVESZÉLYES EMBERT, AKI MÉG RÁADÁSÚL CSERBENHAGYÓ IS, CSAK ÚGY ELENGEDNEK! ÍGY VAN LEHETŐSSÉGE KIBÚJÓT KERESNI A FELELŐSSÉGREVONÁS ALÓL! MERT ÍGY NYUGODT KÖRÜLMÉNYEK
  KÖZÖTT DUGJA ÖSSZE A FEJÉT 1 MOCSKOS ÉS GERINCTELEN ÜGYVÉDDEL HOGY TALÁLJANAK FELMENTÉST VAGY ENYHÍTÉST SEGÍTŐ HAZUGSÁGOKAT! ÉS AZ ELHUNYT CSALÁDJAMEHET AZ
  JÓISTENHEZ PANASZRA! SÜKET FÜLEKRE IGEN, MEGVÁLTÁSRA JOGORVOSLATRA NEM TALÁLNAK! EZ A BŰNÖS IS VALAKINEK A VALAKIJE, VALAMI NAGYKUTYÁJÉ!!!

 • N.JOZEF44

  JA ÉS MÉG ANNYIT HOGY!: ŐSZINTE RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK!!!

 • Saxon

  Több dolgot nem értek…
  1. Miért nem a férj intézi a konfliktust?
  2. Szándékosan elkövetett cserbenhagyásos (de legalább hirtelen felindulásból elkövetett) emberölés után hogy engedik szabadlábra a gázolót
  3. Ha ennyire semmit nem ér egy ember élete, és gond nélkül ki lehet nyírni bárkit Angliában, akkor a férj miért nem verte még agyon a gázolót? Szemet szemért…

Nem lesz EU-s vizsgálat az F1 eladása miatt

Margrethe Vestager versenypolitikáért felelős európai biztos úgy döntött, hogy nem indítanak vizsgálatot a Forma-1 eladása miatt.

Egészen magas szinten űzi az öreg a karosszériázást

Toppon van a bácsi, látszik, hogy a legmagasabb iskolában tanulta el az alapokat. Innen nincs fentebb.

A modern autók rákfenéje, a méregdrága kettős tömegű lendkerék

Gajdán Miklós kollégánk a modern, turbós autókban már kopóalkatrészként számon tartott kettős tömegű lendkerék alkalmazásának okát járja körbe. Ezért van szükség erre a drága alkatrészre.

Képcunami a Forma-1-es tesztről

Több tucatnyi fotó és számos videó a 2017-es Forma-1-es autók első napjáról Barcelonából.

A tíz legfurcsább raliautó, amit valaha pályára engedtek

Igen különleges látványt nyújtottak ezek a versenyautók, amikor elrúgták a murvát és csattogott a kipufogó. Következzen most tíz unortodox raliautó, amire soha nem számítanál a pálya szélén ácsorogva.

F1: Máris leírta az évet a Williams?

Claire Williams csapatfőnök szerint “nagy kihívást jelentő” szezon előtt áll a Williams az idén, ami ritkán szokott jót jelenteni.

F1: A Mercedes máris ledarált egy versenytávot

Az első 2017-es Forma-1-es teszt első délelőttjén a Mercedes több mint egy versenytávot lehúzott Valtteri Bottasszal, a leggyorsabb viszont a Ferrari volt. Gondban a McLaren és a Red Bull.

F1: Trumphoz hasonlították a McLarent, kiakadt a net

Az egyik Forma-1-gyel foglalkozó Twitter-csatornán Donald Trump amerikai elnökhöz hasonlították a McLarent.

Így spórol a gázolajjal a Škoda

Négy gázüzemű teherautót állított munkába a Škoda a Mladá Boleslav-i gyárában. Ily módon nemcsak a károsanyag-kibocsátás, de a gázolajra fordítandó összegek is csökkenhetnek.

F1: A jövő héten visszatérhet a sérült pilóta

Sajtóértesülések szerint az első barcelonai tesztet nyaksérülés miatt kihagyni kényszerülő Pascal Wehrlein a jövő héten már beülhet a Sauberbe.

F1: Máris elromlott a McLaren és a Red Bull

Alig kezdődött meg a Forma-1-es tesztelés, két nagycsapat máris komoly műszaki hibákba futott bele. A Red Bullt tréleren kellett a garázsba szállítani.

Már ezért is többet kell fizetniük az autósoknak

Az autósok 2016-ban átlagosan 78 000 forintért kötöttek teljes körű casco biztosítást, ami közel 9 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában mért szintet (71 600 Ft).

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.