Bottal büntette meg az autóst a bácsi

Szerző: Aranyi Péter levél küldés 
Dátum: 2017.03.17. 12.00

Egy lükető nagyvárosban sohasem tudhatod, kinek húzod fel úgy az agyát, hogy az akár még a kocsidban is képes legyen kárt tenni.

Bottal büntette meg az autóst a bácsi

Varsó a kedvenc európai városaim közé tartozik, viszont soha nem fogom megérteni, miért alkalmaznak még mindig olyan villamosmegállókat, ahol az utasoknak az úttestre kell lépniük. A le- és felszállást biztosító keskeny járdaszigetet és az úttestet közös területnek kezelő megállók miatt nem kevés konfliktus akad az autósok és a gyalogosok között. Erre az alábbi felvétel sem cáfol rá, sőt.

Nemrég egy motoros kamerája rögzítette, ahogy egy idős bácsi harapófogóba kerül egy fekete Toyota sofőrjével. A konfliktust valószínűleg az okozta, hogy az autó vezetője nem állt meg korábban annál vonalnál, amely mögött az autóknak várakozniuk kell, amikor villamos gördül be a megállóba, hanem már késve fékezett le a gyalogosok közlekedésére fenntartott úttesten.

A felvételen jól látszik, hogy bár már a végéhez közeledik az utascsere a villamos mellett, ennek ellenére az idős bácsi odasétál a Toyotához, hogy számon kérje a sofőrjét. Az autós azonban elindul, mire a férfi bottal rácsap a kocsira. Erre a Toyota mégis megáll, hátsó utasa kinyitja az ajtót, valószínűleg azért, hogy elégtételt vegyen. Az autó ezt követően lefordul és azt már nem tudjuk meg, hogy folytatódott-e a konfliktus vagy sem. Talán ilyenkor mégiscsak üdvösebb elviselni a fejmosást és egyszerűen elnézést kérni.

Kommentek

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

Egyszerűsítenék az újtdíjfizetést

Három multinacionális vállalat közös céget alapított a Európai Elektronikus Útdíjszedési Szolgáltatás (ETTS) hatékonyságának javítása érdekében. A Toll4Europe vállalkozás már minden szükséges hatóságtól zöld utat kapott.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.