Ez a kamionsofőr úgy tolja, mint egy Jedi

"Az Erő van ezzel"

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2015.11.03. 02.11

Nem lepődnénk meg, ha a volán mögül maga Yoda-mester pattanna ki, és levágna egy irdatlan sallert a kisbusz sofőrjének.

Nem lepődnénk meg, ha a volán mögül maga Yoda-mester pattanna ki, és levágna egy irdatlan sallert a kisbusz sofőrjének, majd csendben továbbgurulna a kamionnal.
És a legendás mondat (az eredeti magyar szinkron szerint: “Az Erő van ezzel”)
Találtam még egy hasonlót. Itt valószínűleg az lehet a történet, hogy a kamionos úgy gondolta, simán átfér még a sárgán. Mondjuk át is fért…

Kommentek

 • Hawaii-

  Szépen ‘megkoreografált’ jelenet, az biztos. Ha jól látom a furgonos a belső sávból igyekezett kisorolni a külsőbe (3 sávváltással) a benzinkúthoz és csak az utolsó pillanatban vette észre az addig a holtterében lévő buszt, aminek a vezetője emiatt reflexből finoman félrehúzta a kormányt. A furgonos lefékezett, hogy a buszt elengedve utána váltson sávot, ám ekkor a buszos büntető üzemmódba váltott, először ő is csak lefékezett, majd a furgonosra ráhúzva a kormányt elé vágott és szívatásból állóra fékezett. A furgonos szerintem ezt kicsit furcsállta is, ő már csak a buszt akarta hátulról megkerülni.
  Ezzel aztán jól kitoltak a csúszós úton megállni már képtelen nyerges vontatóssal, aki megsüvegelendő lélekjelenléttel és rutinnal hárította az ütközést a rögtönzött jávorszarvas-teszten. És persze kis szerencsével is, mert nem sok híja volt, hogy ne vigye el a VW orrát. Az egészből ő húzta a legrövidebbet.
  Mindeközben a markolós belülről a második sávban vesztegelt, várván szintén a benzinkútra történő kisorolásra. Ő volt az egésznek a nyertese, így vált szabaddá számára az út.

  A furgonos nem volt elég körültekintő, a buszos túlreagálta és keménykedett (én ezt tartom a leginkább elítélendőnek, mert ez tudatos döntés volt a részéről), a nyerges vontatós pedig megmentette a helyzetet.

  A második videó meg klasszikus. Az elől haladó sárgára beleállt a fékbe és a blokkoló, füstölő kerekekkel is csak a fél autóval a vonal után tudott megállni. A mögötte nem megfelelő követési távolságot tartó teherautós ebben az esetben is csak kikerülőmanőverrel tudta menteni a helyzetet.

F1: A Mercedes kijátszott egy jokert Hamilton kedvéért

A Mercedes-csapat pénteken éjszaka megtörte a kötelező takarodót, az egyik felmentést elhasználva Lewis Hamilton autóján dolgoztak.

F1: Meglepetés, a Red Bull még egy évet adott Kvjatnak

A Red Bull Austnban bejelentette, hogy a nagycsapattól idén a Toro Rossóhoz visszaültetett Danyiil Kvjat jövőre is a faenzai alakulatnál versenyez.

F1: A pilóták nekimentek Verstappennek

Úgy hírlik, hogy az austini versenyzői értekezleten jó néhányan panaszkodtak Max Verstappen vezetési stílusára, nagyobb szigort, szabálytisztázást követlenek.

Ezért ne telefonálj vezetés közben

Vezetés közben telefonálni borzasztóan rossz ötlet. Ilyen csúnya vége lehet.

Ilyen nincs: villanyoszlopot állítottak a közútra

Sokféle akadályra felkészülünk közutakon haladva, de azért egy aszfaltból kiálló villanyoszlop nem épp hétköznapi úttorlasz.

Szerencsétlen tolvaj autót akart lopni, de kéziváltós volt

A kiszemelt autót már a benzinkúttól követte a félnótás tolvaj, de a kulcsok megkaparintása után sem tudott vele mit kezdeni a kéziváltó miatt.

Autó hajtott a landoló repülő elé

Biztosan meghűlt a vér a pilóta ereiben, amikor meglátta, hogy egy autó hajt rá a leszállópályára, amikor épp landolni készül

F1: A Ferrari-főnök reagált a vádakra

A Ferrari csapatfőnöke, Maurzio Arrivabene reagált csapat korábbi mérnökének állítására, miszerint Maranellóban a félelem uralkodik.

5 kép a nagy tárgyak szállításának mestereiről

Amikor a motyó túl nagy a csomagtartó meg túl kicsi, akkor szükség van némi kreativitásra a szállítás kivitelezésére.

F1: Ecclestone szerint Rosberg rossz bajnok lenne

A Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone sokkal szívesebben látná Lewis Hamilton sikeres címvédését, mint a csendes, unalmas Nico Rosberg diadalát.

Nissant akart levillogni a BMW. Nem sikerült

A Nissan Skyline GT-R faképnél hagyta a mögötte nyomulót.

F1: Eldőlt a vita, nem mennek Bahreinbe a csapatok

Austinban nyugvópontra jutott a hetek óta zajló, a 2017-es idény előtti tesztek helyszínét illető vita. Marad Barcelona.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.