Ez a kamionsofőr úgy tolja, mint egy Jedi

"Az Erő van ezzel"

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2015.11.03. 14.15

Nem lepődnénk meg, ha a volán mögül maga Yoda-mester pattanna ki, és levágna egy irdatlan sallert a kisbusz sofőrjének.

Nem lepődnénk meg, ha a volán mögül maga Yoda-mester pattanna ki, és levágna egy irdatlan sallert a kisbusz sofőrjének, majd csendben továbbgurulna a kamionnal.
És a legendás mondat (az eredeti magyar szinkron szerint: “Az Erő van ezzel”)
Találtam még egy hasonlót. Itt valószínűleg az lehet a történet, hogy a kamionos úgy gondolta, simán átfér még a sárgán. Mondjuk át is fért…

Kommentek

 • Hawaii-

  Szépen ‘megkoreografált’ jelenet, az biztos. Ha jól látom a furgonos a belső sávból igyekezett kisorolni a külsőbe (3 sávváltással) a benzinkúthoz és csak az utolsó pillanatban vette észre az addig a holtterében lévő buszt, aminek a vezetője emiatt reflexből finoman félrehúzta a kormányt. A furgonos lefékezett, hogy a buszt elengedve utána váltson sávot, ám ekkor a buszos büntető üzemmódba váltott, először ő is csak lefékezett, majd a furgonosra ráhúzva a kormányt elé vágott és szívatásból állóra fékezett. A furgonos szerintem ezt kicsit furcsállta is, ő már csak a buszt akarta hátulról megkerülni.
  Ezzel aztán jól kitoltak a csúszós úton megállni már képtelen nyerges vontatóssal, aki megsüvegelendő lélekjelenléttel és rutinnal hárította az ütközést a rögtönzött jávorszarvas-teszten. És persze kis szerencsével is, mert nem sok híja volt, hogy ne vigye el a VW orrát. Az egészből ő húzta a legrövidebbet.
  Mindeközben a markolós belülről a második sávban vesztegelt, várván szintén a benzinkútra történő kisorolásra. Ő volt az egésznek a nyertese, így vált szabaddá számára az út.

  A furgonos nem volt elég körültekintő, a buszos túlreagálta és keménykedett (én ezt tartom a leginkább elítélendőnek, mert ez tudatos döntés volt a részéről), a nyerges vontatós pedig megmentette a helyzetet.

  A második videó meg klasszikus. Az elől haladó sárgára beleállt a fékbe és a blokkoló, füstölő kerekekkel is csak a fél autóval a vonal után tudott megállni. A mögötte nem megfelelő követési távolságot tartó teherautós ebben az esetben is csak kikerülőmanőverrel tudta menteni a helyzetet.

Vin Diesel máris lebuktatta a brutális Dodge-ot?

A pokolian erős Dodge Challenger csak áprilisban mutatkozik be hivatalosan, de a Halálos Iramban filmek forgatásán már előfordulhatnak álcázatlan példányok.

Érthetetlen dolog történik a magyar utak mellett

A hó alatt sem kanászodhat el a természet, töretlenül folyik a kaszálás az utak mentén.

Az utolsó simításokat végzik a Renault sportkupéján

Idén végre tényleg visszatér az Alpine sportmárka; a Renault középmotoros kalandja alumínium platformra épül.

Kabrióként is megújult a Ford Mustang

A kupé után a Ford Mustang kabrió kivitele is megújult. A változások megegyeznek a fémtetős változatéval.

Peugeot 3008 – az alakváltó

Hatalmasat változott a Peugeot 3008-as és állítólag mi akartuk így

Milyen lesz idén az F1? A Red Bull videón mutatja meg

Egy igazi F1-rajongónak ugyan nem lesz újdonság, de megnézésre azért érdemes a Red Bull animációs videója, amelybe az autók idei változásait tekinthetjük át.

F1: “Első nap az iskolában” – videó

Videós összeállítás Valtteri Bottas első napjáról a Mercedes központjában

F1: Magnussent nem érdekli a renault-s beszólás

A Renault-tól a Haashoz igazolt Kevin Magnussen nem vette magára, hogy az előző csapata főnöke megkérdőjelezte a munkamorálját.

Ezért nincs itthon normálisan eltakarítva a hó

Egy olvasói videó kapcsán megkérdeztük a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy ugyan miért nincs normálisan letakarítva a hó az utakról. Megkaptuk a választ.

Több téren is tökéletesebb az idei Lexus IS

Az idei évre frissülő Lexus IS átgondoltabb külsővel, javított kezelőfelülettel, átfésült futóművel érkezik, és most is, mint mindig, a német konkurencia babérjaira tör.

Nyolcmillióért szerelt fel tűzoltókat a Mercedes

Nyolc millió forint értékű adománnyal támogatja a Mercedes-gyár a megyei tűzoltószövetséget.

Részegen vezette a Ferrarit, borítékolható volt az eredmény

Egy texasi fiatalember talán azt hihette, csak pickupjának tolja csutkarészegen, de sajnos egy Ferrariban ült.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.