32 méteres híd gurult át Debrecenen

Olvasónk küldte a videót, utána néztünk

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.09.23. 07.09

Ötven méter hosszú szerelvényt nem lát minden nap az ember közúton. Pláne nem, ha az egy hidat szállít.

Nem mindennapi látványosságnak lehettek részesei azok, akik kedden éjszaka Debrecenben, a Böszörményi út és a Füredi út sarkánál jártak. Igazi monstrum gördült rendőri felvezetéssel a kereszteződésig, majd nem kis nehézségek árán tudta bevenni a kanyart.
36 méter hosszú hídelemet szállítottunk Hajdúdorogról Hortobágyra, tudta meg a Dehir.hu. Ez az elem az egyik része annak a hídnak, amelyik a Hortobágy folyón fog átvezetni.
Erre a hídra azért van nagy szükség, mert a legendás kilenclyukú már szűkös a nagy forgalomhoz képest. Az új átkelő a turista és a kerékpáros forgalmat fogja majd szolgálni.
A híd összesen 103 méter hosszú, a héten szállítjuk a helyszínre a kedden éjjel, Debrecenben videóra vett elem két testvérét is. A folyó fölé október 2-án és 3-án kerül az átjáró, amit egy 300 tonnás daruval emelnek végleges helyére. Reméljük arról is készül majd felvétel.

(forrás: dehir.hu)

Kommentek

  • subtotal

    Hát ja, nincs olyan év, mikor egy kamzi vagy busz ne vinné el az egyik hídfőt, mert belógnak…nagyon ideje volt már ennek, bár pár éve még úgy tűnt, nem valósul meg.

A Toyota Hilux még mindig könnyen borul

A Mercedes A-osztály fiaskója óta mindenki tudja mi az a jávorszarvas teszt, és hogy miért nem üdvös borulni egy ilyen manővernél. A Toyota Hilux új generációja nem vette túl jól az akadályt.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

F1: Ezért volt Senna a legnagyobb – videó

Miért volt Senna a legnagyobb? Pár éve egy nagyszerű összeállítást készített a Top Gear, sok pilóta véleményével.

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

F1: Két másodperc két percben – így zajlik a kerékcsere

A Red Bull tovább folytatja a Forma-1-es kerékcsere boncolgatását, most egy kétperces videóban mutatják meg, mi is zajlik a bokszutcában két másodperc alatt.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

F1: A Merci meglepően választott gumit Mexikóra

Senki nem kért olyan kevés szuperlágy szettet a hétvégi Mexikói Nagydíjra, mint a Mercedes.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

F1: Szabotázs a Saubernél? Micsoda baromság!

Vad pletykák terjednek a Sauberről, az újságírók sem győzik cáfolni őket. Marcus Ericsson ácsingózik a Force India szabad ülésére.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.