Ilyen kreténeket régen láttál

Szerző: Aranyi Péter levél küldés 
Dátum: 2015.04.21. 14.00

Három ügyefogyott összefirkálta a budapesti 2-es metró egyik szerelvényét. Igazából a kamera sem zavarta őket.

– Te, van felesleges pár száz ezer Forintod? -Persze, nem tudok vele mit kezdeni. -Akkor nyomjuk srácok!” – aligha lehet másképp elképzelni a három fiatal között lezajlott párbeszédet, mielőtt összefirkálták volna a 2-es metró egyik szerelvényét. Az unatkozó fiúk február 27-én léptek akcióba az Örs Vezér tere és a Déli pályaudvar között közlekedő metrószerelvényen, azt azonban nem tudni, hogy miért csak ma került fel a képük a police.hu-ra.
A három, a “társadalom aktív tagjaként élő” fiút a közzé tett fotók tanulsága szerint nem zavarta, hogy mindegyik vagonban kamera van. Az azonban érhetetlen, hogy miért tettek magasról ezekre az eszközökre, hiszen így a rendőröknek viszonylag könnyű dolguk lesz felgöngyölíteni ezt az ügyet. Az eset kapcsán persze felmerül az emberben a kérdés, hogy ezek a jóravaló, ámde ügyefogyott gyerekek miért nem máshol vezetik le a felesleges energiájukat? Miért nem mennek el például utcát söpörni, vagy miért nem állnak be kukásnak legalább?

Bár a felvételek tanulsága szerint jó muri volt az akció, a következmények és az ezzel járó procedúra valószínűleg nem lesz az. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-en vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Anyaszült meztelen nőt fotóztak egy benzinkúton – itt a fotó!

Kommentek

 • NaNo

  Tisztelt Aranyi Péter! A szociális munka egy komoly, diplomás szakma, örülnék – a szociális munkások nevében is, ha nem az utcasepréssel helyezné egy értékszintre.

 • laci1945LACI

  Ha megtalálják őket,akkor az
  utolsó fillérig kifizetetni
  velük a kárt,és persze a bün-
  tetés sem maradjon el.

 • vaLacky

  Fiatalok, előfordul az ilyesmi, azért nem kellene megölni őket. Lenevelni igen, hogy máskor ilyet ne csináljanak, egy két hét zárkát megérdemelnének, meg is jönne a józan eszük. Főleg, ha “jó” lenne a társaság :)

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

Egyszerűsítenék az újtdíjfizetést

Három multinacionális vállalat közös céget alapított a Európai Elektronikus Útdíjszedési Szolgáltatás (ETTS) hatékonyságának javítása érdekében. A Toll4Europe vállalkozás már minden szükséges hatóságtól zöld utat kapott.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

F1: Már jövőre jöhet a New Jersey-i futam?

Felpörögtek az események az USA-ban, három helyszínen is folyik a Forma-1-es futam előkészítése.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.