Válás helyett a kamion alá hajtott

Gyermekeit is vitte magával

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.12.11. 17.26

Hétfőn hajnalban egy megrázó ütközésben egy férfi és két gyermeke veszítette életét. A jelek szándékos öngyilkosságra, gyilkosságra vallanak.

Alan Dean Edwards hétfőn hajnalban két gyermekével együtt egy kaliforniai sztrádán autózott, amikor szedánja hirtelen letért az útról, és fékezés nélkül egy, az út szélén szabályosan parkoló kamionnak ütközött. A becsapódás szinte teljes egészében a teherautó alá préselte a személyautót, a fedélzeten utazóknak esélye sem volt a túlélésre.


A tragédia balesetnek is borzalmas volna, bizonyos jelek azonban arra utalnak, hogy Edwards tudatosan vezette bele autóját a nehéz teherjárműbe.
A 46 éves férfi éppen egy eldurvult válási per kellős közepén volt, feleségével a gyerekek elhelyezésén vitatkoztak. Amikor pénteken elment a gyerekekért a szokásos hétvégi láthatásra, szembesülnie kellett azzal, hogy felesége eladta egykori közös otthonukat, és vele együtt szinte minden személyes tárgyukat is.
Amikor a férfi vasárnap este nem vitte vissza a gyerekeket az anyjuknak, a nő értesítette a rendőrséget, ám a hatóságok csak akkor bukkantak rájuk, amikor már késő volt.
Edwards korábban többször tanúsított agresszív magatartást, feleségét és anyósát életveszélyesen megfenyegette. Egy korábbi kapcsolatából született, 17 éves lánya szerint csak idő kérdése volt, mikor szakad el benne a cérna. “Engem már korábban elveszített, mert borzalmasan bánt velem” – mondta a Jordyn nevű lány.
A férfi otthonának átkutatásakor a rendőrök megtalálták autójának kiszerelt légzsák-szenzorait, így feltételezik, hogy tudatosan készült a halálos kimenetelű ütközésre.
“Szeretném, ha a kamionos tudná: ő nem tehet semmiről. Rosszkor volt rossz helyen, ha nem őt, akkor apám talált volna valaki mást” – mondta Jordyn.
Rázuhant fiára az autó, amit szereltek, ám ő csak kisétált a garázsból, és felvette az életbiztosítást. A szörny apáról a képre kattintva olvashat részletesen.

Kommentek

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Cristiano Ronaldo meghajtotta az új Bugattit

A Bugatti személyesen kínálta meg Christiano Ronaldot egy tesztvezetéssel, hogy megtapasztalja, milyen is az új Chiron.

Faágakat és szemetet állítanak a frissen javított kátyúkba Solymáron

Eszementek egy maréknyi csoportja tette pillanatok alatt tönkre a kijavított kátyúkat Solymáron.

Hajszárítóval riogatják a gyorshajtókat egy skóciai faluban

Kreatív csellel imitálnak sebességmérő rendőröket egy kis falu lakói Skóciában. Elegük lett a száguldozó autósokból.

Ilyen hülye miért vezet?

Minden arra utalt, hogy a vonat megállíthatatlanul közeledik, mégis a sínekre hajtott.

Végtelenül egyszerű parkolást szúrt el ez a BMW-s

Két és fél perc tömény parkolási anomália, a végén pedig eljő a kiütéses győzelem is.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

Szokatlan koreográfiával űzi az unalmat ez a motoros

Aligha tanácsos ilyet tenni a forgalomban, védőfelszerelés nélkül meg pláne nem, de ezt a motorost épp most szállta meg az unalom.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.