Ettől biztosan könny szökik a szemedbe

Szerző: Aranyi Péter levél küldés 
Dátum: 2014.12.09. 12.00

A UPS valóra váltotta egy négyéves kisfiú álmát, méghozzá nem is akárhogy. Megajándékozta egy furgonnal.

A négyéves Carson Kight nem ihat hagyományos bolti tejet, mert érzékeny a tejfehérjére. Az amerikai Denver városától 98 kilométerre fekvő, Colorado Sprigsben élő fiúcskához ezért minden héten speciális összetevőket tartalmazó tejszállítmány érkezik. A kiszállítást a UPS végzi, pontosabban Ernie, aki segített valóra váltani a kis Carson álmát. Mivel a fiú minden héten látja a sötétbarnára festett furgont, nemcsoda, ha minden egyes találkozás élmény számára.

Nem túlzás azt állítani, annyira odavan a csomagszállító furgonokért, minden héten várja, hogy újra lássa a UPS szállítójárművét. Ernie szerint minden egyes alkalommal olyan rajongással rohan elé ki Carson, mintha először látná a furgont. A sofőr szerint a kisfiú teherautók iránt érzett rajongása már most szembetűnő, hiszen minden héten szeret elidőzni a járműnél. Carson legnagyobb vágya az volt, hogy neki is lehessen saját UPS furgonja, valamint egyenruhája.

Ernie tudott a cég speciális, gyermeksegítő “Hazaszállítjuk az álmaidat!” szlogent viselő kampányáról, melynek célja, hogy mosolyt csaljon a gyermekek arcára. A kampány keretében a UPS három amerikai jótékonysági szervezet számára 1 és 100 ezer dollár közötti összeget ajánl fel minden kívánságért, melyet a “#WishesDelivered” taggel ellátva töltenek fel a cég közösségi oldalainak valamelyikére.

A négyéves Carson megkapta amit nagyon szeretett volna: egy, az igazihoz megszólalásig hasonlító kis játékfurgont, valamint a méretre szabott UPS egyenruhát. A fiú nagyon örült a járgánynak, melyekbe még kis csomagok is kerültek. Az öröm pillanatai a lenti videón megtekinthetők.

Kommentek

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Ezzel a busszal új értelmet nyernek az éjszakai utazások

A Neoplan Skyliner hálóbusszal egészen más értelmet nyernek az éjszakai utazások. Sör és üdítő a hűtőben, a diszkrécióról pedig a kisfüggönyök gondoskodnak.

Közösen állnak ki a Visegrádi Négyek a protekcionizmussal szemben

Közös álláspontot fogadtak el a Unió piacán kialakult versenykorlátozó intézkedésekkel szemben a Visegrádi Négyek fuvarozó vállalkozásait tömörítő érdekképviseletek. 

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.