Házhoz megy a mozibusz

Szerző: Aranyi Péter levél küldés 
Dátum: 2014.10.28. 12.00

Eddig nem mertél vendégeket hívni magadhoz esti filmezésre a kupi miatt? Ezentúl nem kell emiatt aggódnod, hiszen már idehaza is van mozibusz.

A Vezess.hu nemrég számolt be arról, hogy Prágában olyan mozibusz állt forgalomba, amely egy városi buszból alakítottak át a célra. Most végre egy hazai vonatkozású örvendetes hírről is beszámolhatunk, hiszen tegnaptól már mindenki házhoz rendelheti a mozit Budapesten. A hatszemélyes kisbusz korábban szaunabuszként üzemelt a fővárosban. Akkoriban előre megadott időpontokban és helyszíneken bárki szaunázhatott egy kicsit, ha sikerült magának időpontot foglalnia.

A rendszer most is hasonló, a járművet egy weboldalon lehet megrendelni telefonszám, a kért helyszín és a név megadásával. A mozibusz a megrendelt helyszínhez legközelebb eső helyen leparkol és már kezdődhet is a vetítés. Pattogatott kukoricát nem kell venni, mert benne van a belépő árában. A hatszemélyes járműben 10 ezer forintért mozizhatunk, ami vetekszik a multiplexek áraival. A Valyo (Város és folyó egyesület) mozibuszában jelen pillanatban a Karlovy Vary-ban is vetített “Van valami furcsa és meghatározhatatlan” című magyar vígjátékot tekinthetjük meg.

A mozibuszban a legközelebbi időpontok sajnos már beteltek, de egy e-mail cím megadásával értesülhetünk arról, hogy lesznek-e újabb szabad időpontok. Nagyon reméljük, hogy igen, mert ez a kezdeményezés nagyot szólhat idehaza.

Kommentek

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

Egyszerűsítenék az újtdíjfizetést

Három multinacionális vállalat közös céget alapított a Európai Elektronikus Útdíjszedési Szolgáltatás (ETTS) hatékonyságának javítása érdekében. A Toll4Europe vállalkozás már minden szükséges hatóságtól zöld utat kapott.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

F1: Már jövőre jöhet a New Jersey-i futam?

Felpörögtek az események az USA-ban, három helyszínen is folyik a Forma-1-es futam előkészítése.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.