Kamion elé lépett a gyermekét elvesztő anya

Nem tudni, mi okozta a kicsi halálát

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.08.15. 11.35

Egy fiatal nőhöz szomszédai hívták ki a rendőrséget, mert attól féltek, öngyilkos lesz. Mire kiértek, kiderült, sokkal nagyobb a baj.

A húszéves Kayelisa Martin múlt héten csütörtökön rohant ki az otthona közelében húzódó, forgalmas főútra, és egy nyerges vontató elé vetette magát. Ekkor már intenzíven kereste őt a rendőrség, miután lakásába egy egyéves kisfiú holttestére bukkantak. 

A rendőrök eredetileg azért szálltak ki a nő cantoni (Ohio állam, USA) otthonába, mert a szomszédoktól kapott bejelentés alapján gyanítható volt, hogy az asszony öngyilkosságra készül. Ekkor találták meg a gyermek holttestét; felnőtt nem volt a lakásban. 
A kettős tragédia óta eltelt egy hétben nem sikerült választ találni arra, mi okozta a 14 hónapos Omoyele Nehemiah Gonzalez halálát; a halottkém szerint bántalmazásnak, fizikai sérülésnek nincs nyoma. 
A családtagok úgy tudják, anya és gyermeke napokkal a végzetes események előtt autóbalesetet szenvedtek: a nő szedánja kormányozhatatlanná vált, kidöntött egy tűzcsapot, és egy magánház kertjében állt meg. A fiatalasszony szerint műszaki hiba történt, ám a rendőrség megbírságolta gondatlan autóvezetés miatt. Nem tudni, annak a balesetnek volt-e bármilyen köze a későbbi tragédiához.

Van, aki szerencsésebb. Az ezen a videón látható férfi például új születésnapot ünnepelhet azt követően, hogy centikre mellette csapódott be a kamion az árokba.

Kamion elé lépett a gyermekét elvesztő anya 1

Kommentek

  • Jozscsi

    Arra persze nem gondolt, hogy tönkreteszi egy másik ember életét is ezzel a lépéssel.

  • Vorserie

    Bizony!
    Szegény kamionos!
    Nekem is pont ez jutott eszembe!

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

Egyszerűsítenék az újtdíjfizetést

Három multinacionális vállalat közös céget alapított a Európai Elektronikus Útdíjszedési Szolgáltatás (ETTS) hatékonyságának javítása érdekében. A Toll4Europe vállalkozás már minden szükséges hatóságtól zöld utat kapott.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

F1: Már jövőre jöhet a New Jersey-i futam?

Felpörögtek az események az USA-ban, három helyszínen is folyik a Forma-1-es futam előkészítése.

16 ezer kilométeres túrára indul a Nissan Leaf

Egy e-mobilitási szervezet benevezett egy Nissan Leafet a barátságos, de kíméletlen Mongol-ralira. 16 ezer kilométert kell megtennie a villanyautónak.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.