Kávézó a kamion fedélzetén

Szerző: Aranyi Péter levél küldés 
Dátum: 2014.05.25. 12.00

A legendás Magnum-szériát felváltó T-sorozathoz már extra nagy fülke is rendelhető.

Azoknak a sofőröknek, akik még nagyobb kényelmet szeretnének, a Renault Trucks tervezői olyan fülkét álmodtak meg, mely megnövelt tárolóhely kapacitással és felhajtható asztallal rendelkezik. A kabinból így pillanatok alatt – kis túlzással – akár egy mini kávézó is varázsolható. A High Sleeper Maxispace kabinnal szerelt T-modell már-már az amerikai csőrösök kényelmét idézi.

A síkpadlóval, valamint a 2,5 m széles fülkével és a több, mint 2 méteres belmagassággal rendelkező a Renault Trucks T-modellt elsősorban a hosszútávú fuvarokra tervezték. A Maxispace fülke három specifikus elrendezést kínál, melyek közül a jövendőbeli tulajdonos tetszőlegesen válogathat. A kabin magában foglal a felső ágy helyén kialakított tárolóegységet, amely három darab 36 centi magas, megvilágított, redőnnyel zárható rekeszből áll.

A tervezők emellett egy 81 x 60 centis, nyomógomb segítségével lehajtható asztalkát is beépítettek. Az asztal a fekvőhelyre hajtható rá, majd használat után a fülke hátsó falára függőlegesen visszarögzíthető. Ezen kívül még egy szivaccsal bélelt rekesz is megtalálható a fülkében, mely 2 tányérból, 2 késből, 2 villából és 2 kiskanálból álló étkészletet tartalmaz. Végül a sofőr egy kiegészítő tárolórekesszel is rendelkezik köszönhetően az ülése alatt elhelyezkedő plusz fióknak.
      

Kommentek

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

Egyszerűsítenék az újtdíjfizetést

Három multinacionális vállalat közös céget alapított a Európai Elektronikus Útdíjszedési Szolgáltatás (ETTS) hatékonyságának javítása érdekében. A Toll4Europe vállalkozás már minden szükséges hatóságtól zöld utat kapott.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

F1: Már jövőre jöhet a New Jersey-i futam?

Felpörögtek az események az USA-ban, három helyszínen is folyik a Forma-1-es futam előkészítése.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.