Nagyot hasított az MAN idehaza

Szerző: Aranyi Péter levél küldés 
Dátum: 2013.10.08. 13.00

Október első hetében átadták Győrött azt az öt darab MAN nyergesvontatót a J.S. Logistics-nek, melyek egy vaskos megrendelés utolsó darabjai.

A szállítmányozási cég összesen 30 darab TGX 18.440 típusú nyergesvontatót vásárolt. Az XXL-fülkékkel gyártott MAN TGX EfficientLine modellre az előzetes összehasonlító tesztelési próba után került a választás. A teherautóval az üzemanyag-takarékos felszereltségnek köszönhetően körülbelül 3 liter gázolajat lehet 100 kilométeren spórolni, amely 120 000 km éves futásteljesítmény mellett 3600 literes éves megtakarítást jelent.

A gazdaságosabb vezetés érdekében a vállalkozás hatvan sofőrt küldött az MAN által felkínált tréningre, melynek során a résztvevők elsajátíthatják a járművek helyes kezelését. Az oktatásban részesülő járművezetők a tapasztalok alapján 5-15 százalék üzemanyag-megtakarítást érnek el a tréning végére.

Valamennyi új jármű a Service24 által nyújtott mobilitási garanciával rendelkezik. Ezt az éjjel-nappal szervizoldalról is biztonságot nyújtó garanciát a használt, egyéb márkájú járművekre is igénybe vette a társaság.


A J.S. Logistics Kft. a J.S. Logistik-csoport tagja, mely 2006 óta van jelen Magyarországon is. A vállalkozás a Schüssler család tulajdona, és jelenleg is az ő irányításuk alatt működik. A cég az egész Európai Unió területén nyújt integrált logisztikai szolgáltatásokat az egyik legmodernebb gépparkkal.

Kommentek

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

Egyszerűsítenék az újtdíjfizetést

Három multinacionális vállalat közös céget alapított a Európai Elektronikus Útdíjszedési Szolgáltatás (ETTS) hatékonyságának javítása érdekében. A Toll4Europe vállalkozás már minden szükséges hatóságtól zöld utat kapott.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

F1: Már jövőre jöhet a New Jersey-i futam?

Felpörögtek az események az USA-ban, három helyszínen is folyik a Forma-1-es futam előkészítése.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.