Bíróság előtt az Ecclestone-féle emberrablók

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2016.10.14. 01.10

Brazíliában csütörtökön megkezdődött a Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone anyósát elraboló férfiak büntetőpere.

Bíróság előtt az Ecclestone-féle emberrablók

A brazil SPTV tudósítása szerint Sao Paulóban csütörtökön megkezdődött a Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone anyósát elraboló férfiak büntetőpere. A tárgyaláson az áldozat, Aparecida Schunck és lánya, Fabiana Ecclestone is megjelent (képünkön).

Ecclestone 67 éves anyósát az F1 urának brazíliai helikopterpilótája által vezetett társaság júliusban rabolta el és tartotta fogva egy üres albérletben, 37 millió dolláros váltságdíjat követeltek a szabadon engedéséért. A Schunckot végül 9 nap után szabadította ki a rendőrség emberrablási speciális egysége.

A hét gyanúsított első tárgyalása három órán át tartott, de az ügy nem lesz rövid, ítélet csak 2017 elején várható.

“Nehéz nap volt a mai. Végig kellett hallgatnunk a történtek részleteit, visszaemlékeztünk a kétségbeesésre, amit azokban a napokban éreztünk, amikor édesanyám fogságban volt. Bízunk benne, hogy a bíróság továbbviszi a rendőrség által megkezdett munkát, és a megfelelő büntetést szabja majd ki a bűnösökre” – nyilatkozta Ecclestone-né.

Kommentek

A Toyota Hilux még mindig könnyen borul

A Mercedes A-osztály fiaskója óta mindenki tudja mi az a jávorszarvas teszt, és hogy miért nem üdvös borulni egy ilyen manővernél. A Toyota Hilux új generációja nem vette túl jól az akadályt.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.