F1: Perez legközelebb szponzorok nélkül szerződik

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2016.10.06. 13.58

A Force Indiá-s Sergio Perez 2018-ra minden lehetőséget nyitva akar hagyni, de abban biztos, hogy ezután mindig külön versenyzői és szponzori szerződéseket köt majd.

F1: Perez legközelebb szponzorok nélkül szerződik

Sergio Perez hosszú hónapokig tartó bizonytalanság után a múlt hétvégén rendezte 2017-es szerződését a Force Indiával. A mexikói pilótát előtte hírbe hozták a Renault-val és a Haasszal is, az sem titok, hogy egy napon szeretne a Ferrarinál versenyezni, így csak egy évre írt alá a silverstone-i csapattal.

“Az új szabálycsomag érkezésére szerettem volna stabilitást, nem nagyon akartam mozdulni. A lojalitás is fontos számomra, mert ez a csapat végig jó volt hozzám és jót tett a karrieremmel. De csak egyéves hosszabbításról van szó, ennyi. Szeretném látni, hol is leszünk jövőre, és milyen más lehetőségek adódhatnak” – mondta Szuzukában.

baku_fut_15

Perez hosszabbításának véglegesítése elsősorban a szponzorai miatt húzódott, ugyanis a mexikói támogatói nyögvenyelősen egyeztek meg a Force Indiával. A pilóta tanult a történtekből.

“Egyre komolyabb zavaró tényező volt ez. Bizonytalan volt, mi fog történni, lassan odáig jutottam, hogy nem is lesz belőle semmi. Nagyon sokáig húzódott, ugyanis a szerződéseim egy kicsit bonyolultabbak a szokásosnál. Nagyon hosszú volt ez a bizonytalanságban töltött három hónap!”

“Nem volt ideális, de úgy gondolom, sikerült jól kezelnem a helyzetet, egészen megszoktam a pletykákat, a jövőt illető bizonytalanságot. Ami a jövőt illeti, valószínűleg különválasztjuk majd a szerződéseimet, külön lesz a versenyzői szerződés és külön a szponzoriak. Egészen mostanáig ezek összetartoztak, de jobb lesz, ha a jövőben külön kezeljük őket. Egy csapatot alkotunk, együtt megyünk mindenhova, de jobb lesz így mindenki számára. A végső szó pedig mindig is az enyém lesz arról, hogy maradni akarok-e vagy máshol szeretném folytatni.”

Kommentek

Vidéken is tiltják az autóhasználatot

A levegő minőségének romlása miatt hétfő reggel a városi szmogriadó-bizottság elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát Nyíregyházán.

Ogier Forddal is rögtön nyert

Sébastien Ogier nyerte a rali-világbajnokság monte-carlói nyitóversenyét.

Limitált szériával nyit az Alfa Stelvio

280 lóerős, kétliteres turbómotorral, automata váltóval, összkerékhajtással kínálja a Stelvio első, megvásárolható szériáját az Alfa.

Meghosszabbították a szmogriadót Budapesten

A magas szállópor-koncentráció miatt hétfő reggel 6 órától Budapest közigazgatási területén tilos azzal a gépjárművel közlekedni, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0; 1; 2; 3; 4, vagy amelyek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot.

Mi kerül ezen a ventilátoron 94 ezerbe?

Két tanulság kristályosodott ki a sztori végére. Egyrészt aki öreg prémium autót vesz, az magára vessen, másrészt nem a profi kereskedőkhöz, szervizekhez, hanem a baráti közösségekhez, márka-, típusfórumokhoz érdemes legelőször segítségért fordulni, ha alkatrész kell!

Itt tudhatod meg, hogy kitiltották-e Budapestről az autódat

Ha csak valamilyen hirtelen szél el nem fújja a fővárosra ült szmogfelhőt, akkor holnap életbe lép a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten. Ez a legfontosabb amit tudni kell.

Nem kap új elnöki limuzint Donald Trump

Úgy tervezték, hogy a friss fejlesztésű Cadillac a beiktatással egy időben debütál, de most mégis úgy tűnik várni kell pár hónapot az elnöki szörnyeteg érkezésére.

Tom Hanks különleges guruló ajándékot kapott

Tom Hanks budapesti tartózkodása alatt több Kispolskit és világhírűvé tett, előszeretettel fotózkodott a lengyel gyártású kisautóval. Ez a szokása most érdekes fordulathoz vezetett.

Levágom a kezed, ha még egyszer autóhoz nyúlsz

Prestige Intimidator – így nevezi a Jeep Wranglerhez készített optikai átépítő csomagját a Voltron Motors. Félelmetesnek tényleg félelmetes, de hol marad a presztízs? És a jó ízlés?

Emlékeznek még erre: Geráppááá!?

Régi, emlékezetes autós reklámok után kutatva bukkantunk erre a műre. Annak idején, ha egyszer a gondolataink közé fonta magát, már lehetetlen volt onnan kitörölni.

Hétfőn kitilthatják az öreg autókat Budapestről

Elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten a főpolgármester; hétfő reggel 6 órától tilos olyan gépjárművel közlekedni a fővárosban, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0, 1, 2, 3, 4, vagy amelynek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot.

GT86, az elérhető élményautó

Nem maradtak el a faceliftnél kötelező újítások, de a Toyota GT86 frissítésekor a vezetési élmény fokozására koncentrált a japán vállalat. A sportkocsi továbbra is tiszta vezetési élményt nyújt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.