Vietnamba vinnék a Forma-1-et

Szerző: Baka Gábor levél küldés 
Dátum: 2016.09.23. 11.29

A Forma-1 sörpartnere, a Heineken nagyon szeretné, ha Vietnam is bekerülne a versenynaptárba. Las Vegas is érdekelné őket.

Vietnamba vinnék a Forma-1-et

A Forma-1-hez az Olasz Nagydíjon csatlakozott hivatalosan az új szponzor italpartner, a Heineken. A holland sörgyártó óriás elsősorban Max Verstappen jelenléte miatt, a fiatalok elérésére lépett be a sportágba, de vannak konkrétabb ötleteik is.

A Heineken globális brandigazgatója, Gianluca Di Tondo az európai piacon elért sikerek után az F1-en keresztül az ázsiai régióban szeretne terjeszkedni, még pontosabban Vietnamban szeretnének futamot.

“Egyszerű a válasz: Ázsia, Vietnam” – mondta a szakember, amikor arról kérdezték, hogyan bővítené a versenynaptárt. “A helyi partnerünkön keresztül jelen vagyunk Vietnamban, Monzában vendégül is láttuk őket, teljesen el voltak varázsolva. Szóval miért is ne lehetne egy futam Ho Si Minh városban (korábbi nevén Saigon – a szerk.)?”

Vietnam első profi autóverseny-pályáját az év elején nyitották meg a város közelében, igaz, a Forma-1-es rendezéshez még jelentős fejlesztésekre lenne szükség.

Gianluca Di Tondo

Gianluca Di Tondo

A Heineken deklaráltan szeretné a Forma-1-et közelebb hozni a nézőkhöz, nyitottabbá tenni a szurkolók felé, így alapvetően bizakodva fogadják az új tulajdonost, a hasonló célokat megfogalmazó Liberty Mediát:

“Szeretnénk tisztán látni azt illetően, merre indulnak a dolgok, tájékozódunk Bernie-nél arról, hogyan változhatnak a dolgok a tulajdonosváltás kapcsán. De jó hír, hogy egy médiacég érkezik a Forma-1-be. Ne feledjük, a show-bizniszről, a szórakoztatóiparról beszélünk! Szóval a terület szakértőit örömmel fogadjuk, hiszen valószínűleg elmozdulnak majd a jelenlegi céges, VIP-jellegtől és nyitnak a nagyközönség felé. Emellett az amerikai piac is kinyílhat, olyan helyekre juthatunk el, mint például Las Vegas. Fantasztikus lenne!” – magyarázta Di Tondo az F1 hivatalos oldalának.

Kommentek

Keményít a rendőrség: minden sofőrnek szondát kell fújni

Mostantól nincs kivétel. Minden sofőrnek meg kell fújnia az alkoholszondát. A rendőrség a finn módszerrel szeretné kiszűrni az ittas vezetőket. Nógrádban vezetik be először.

KRESZ-táblák, amikre figyelned kell télen

Van néhány speciális KRESZ-tábla, amelyeket zimankó és havazás idején erősen ajánlott figyelni. De tudjuk-e, hogy pontosan mit is jelentenek ezek a táblák?

Norvégiában betiltották a dízelautókat

A rossz légminőség miatt Oslo átmenetileg kitiltotta a norvég fővárosból a gázolajjal üzemelő gépjárműveket.

Opel, ami jobban kéne, mint egy BMW

Olyan Opelt vezettünk, amely annyira a vágy tárgya volt egykoron, hogy még egy dalba is befoglalták a nevét.

Családi mindenest, de milyet?

Használtautó-vásárlásban segít szakértőnk, aki egy levélváltással is irányt mutathat az igényeinknek megfelelő kivitel megtalálásához.

Ez a kézműves módszer új fejezetet nyit a hengerfej felújításban

Precíz megoldás helyett ösztönből tolja emberünk. Az eredmény kétséges, de legalább az eljárás látványos.

Magyar rekord a BMW-nél

Soha annyi új BMW nem kelt el Magyarországon, mint 2016-ban. A siker nem csak a hagyományos modelleké, Közép-Európában i-modellekből is nálunk fogy a legtöbb.

Súlyos kockázat a járműjavításhoz használt illegális eszköz

Súlyos közlekedésbiztonsági kockázatokat jelentenek az autókban használt szoftverek és egyéb műszaki elemek működését ellenőrző nem jogtiszta, vagy nem megfelelően frissített diagnosztikai eszközök – hívta fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT).

Top 10: a magyarok kedvenc használt autói

Úgy fest, hogy a közlekedési alapszükségletek kielégítésére szolgáló modellek mellett sok honfitársunk álmait valósítja meg használtautó-behozatallal. Közöljük a tíz legnagyobb darabszámban behozott használt autót.

1,3 milliárd liter benzint fogyasztottunk tavaly

Tavaly 5,5 százalékkal, csaknem 3 milliárd 358 millió literre nőtt az üzemanyag-fogyasztás a magyar piacon, ezen belül a gázolaj iránti kereslet 6,4 százalékkal, a benziné pedig 4,1 százalékkal bővült az egy évvel korábbihoz képest.

Fából faragott futóművel támasztották fel a sánta terepjárót

Aki terepjárásra adja a fejét, annak leleményesnek kell lennie. Az erdő mélyén, a vadonban nincs szerviz, csak a merész ötletek segíthetnek ha nagy a baj.

Iszonyatos luxus-pickup a Mercedestől

Miközben a Nissannal közösen fejlesztett X-osztály mezei munkaeszköznek ígérkezik, a cég más részlegei nem voltak ennyire józan gondolkodásúak.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.