F1: Ezt a döntést meg kell hoznia a Renault-nak

Szerző: Vezess levél küldés 
Dátum: 2016.05.30. 04.05

Alain Prost szerint itt az ideje, hogy a Renault komolyan megfontolja a 2017-es szezonra való átállást.

F1: Ezt a döntést meg kell hoznia a Renault-nak

A Renault sokat lépett előre a motorjával, a gyári csapat autója azonban legfeljebb középszerű, amit jól mutat, hogy mennyire gyengén szerepel a Red Bullhoz képest. “Ez nagyon gyors fordulat volt” – mondta Prost a Renault-motorra utalva.

“Nagyon ritka, hogy ilyesmi történik egy olyan kiszámított világban, mint a Forma-1. Ilyen dolgok előfordulhatnak az aerodinamikával kapcsolatban, de a motorral nem gyakran. Ez jót tesz a projekten dolgozók moráljának.”

Prostnak nincs ilyen jó véleménye az autóról. “A Red Bull azonos motorral elért eredménye mutatja, hogy mennyit kell dolgoznia a Renault-nak az autóval. Őszintén, ez nagyon komoly feladat.”

Prost célzott rá, hogy a csapatnak át kéne állnia 2017-re, mert ez a hátrány behozhatatlan. “Meg kell hozni egy döntést, de ez nem az én feladatom.”

“A vezetőségnek kell dűlőre jutnia ebben, nem egyszerű, de egyszer muszáj lesz végleges döntést hozni. A jövőre kell építkezni, a Mercedes is pontosan ezt tette, és azóta profitál belőle.”

Kommentek

A Toyota Hilux még mindig könnyen borul

A Mercedes A-osztály fiaskója óta mindenki tudja mi az a jávorszarvas teszt, és hogy miért nem üdvös borulni egy ilyen manővernél. A Toyota Hilux új generációja nem vette túl jól az akadályt.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.